Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Top woman: Ουκρανέζα αρχτιεκτόνισσα έγινε ζαχαροπλάστισσα: κατασκευάζει γλυκά με το μοιρογνωμόνιο

Η Dinara kasko από την Ουκρανία δούλευε ως αρχιτέκτονας όταν ξεκίνησε να πειραματίζεται με την αρτοποιοία για χάρη ενός project.

Και τότε εμπνεύστηκε... Οι τούρτες και τα γλυκά της πήραν περίεργα γεωμετρικά σχέδια καθώς και το σχήμα κτιρίων.

Αφού δημοσίευσε τις δημιουργίες της στα social media, η Kasko έλαβε πολυ θετικά ερεθίσματα τόσο από την ζαχαροπλαστική όσο και από το κόσμο της αρχιτεκτονικής.

Όλοι την αποκαλούσαν αρχιτεκτονικό σεφ οπότε και δεσμέυτηκε σε αυτο, ξεκινώντας από απλά μικρά κέικ και αναπτύσσοντας αργότερα το δικό της προσωπικό και ιδιαίτερο στυλ.

"Η εμφάνιση είναι εξίσου σημαντική με την γεύση", αναφέρει στο architecturaldigest.com.


Βάση της είναι η σύγχρονη αρχιτεκτονική, η τέχνη, η φύση και όλα τα αντικείμενα που την περιβάλλουν. Χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους σχεδιασμού και πειραματίζεται με διάφορα υλικά και επιφάνειες.

 

 

Christmas cake watch till the end Inside: gingerbread, spiced biscuit, caramel mousse with cinnamon, cremeux apricot-orange, compote orange-dried apricot and honey, spices and Cointreau. The full version of the video and a detailed RECIPE on my site http://www.dinarakasko.com/christmas-cake/ The idea of ​​design with biscuit crumbs was taken from the course with chef Nicolas BoussenTogether with my little Veronica we wish you Happy Holidays! PS: I give my daughter sweetness very rare, it's a real event for her Track: “Winter Wonderland” by Sunny Keller . Пирожное "Рождество" смотреть до концаВнутри: пряник, пряный бисквит, карамельный мусс с корицей, кремю абрикос-апельсин, компоте курага-апельсин, а также мёд, специи и куантро. Очень хотела поделиться рецептом. Полная версия видео и подробный РЕЦЕПТ у меня на сайте http://www.dinarakasko.com/christmas-cake/ Идея дизайна с бисквитной крошкой взята с курса Николя Буссена. Легко, удобно и очень практичноМы вместе с моей маленькой Вероникой поздравляем вас с наступающими праздниками! PS: Я дочке сладости даю очень редко, для неё это настоящее событие Трек: Winter Wonderland” by Sunny Keller #okmycake #pastryinspiration #chocolatejewels #pastryart #cake #kharkov #харьков #chefsofinstagram #gastroart #art #pastryart #dinarakasko #chefstalk #pastry #chefs #geometry #instadessert #foodcreation #foodartchefs #foodporn #beautifulcuisine #callebaut #photoart#cakevideo#glaze#christmas#silikomart#gingerbread

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dinara Kasko (@dinarakasko) στις Δεκ 24, 2016, 12:03μμ PST

"Δεν χρησιμοποιώ πολλά χρώματα. Αντ' αυτού προτιμώ να παίζω με την αντίθεση και το μινιμαλισμό." Τώρα διδάσκει και σε άλλους αυτή την περίεργη αλλα σίγουρα εντυπωσιακή τέχνη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ