Made in Greece: Η Μελίνα & η Έλλη μας δείχνουν την νέα κολεξιόν "Sun of a Beach" 2017- Υπέροχες πετσέτες θαλάσσης & τσάντες

Η στυλίστρια Έλλη Ράντου και η σχεδιάστρια μόδας Μελίνα Πίσπα επιστρέφουν με νέα κολεξιόν 2017. 

Οι -μοναδικής ποιότητας- πετσέτες θαλάσσης αλλά και τσάντες κυριαρχούν.
Όλα τα προιόντα του Sun of a Beach είναι φτιαγμένα στην Ελλάδα από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι με βαμβακερά εμπριμέ υφάσματα.


Μοντέρνα και funky μας βάζουν στο κλίμα του καλοκαιριού, ενώ συνδυάζουν την ποιότητα με την αισθητική!


Στη νέα τους κολεξιόν για το 2017 οι πετσέτες απεικονίζουν τρία υποθαλάσσια ζωάκια που απειλούνται με εξαφάνιση, τον τόνο, τον αστακό και τον ιππόκαμπο.

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να κάνουν γνωστό το πρόβλημα που επικρατεί στην περιοχή της Μεσογείου ενώ το 10% των πωλήσεών τους θα δοθεί στην WWF Hellas.

Όσο για την ιστορία του ονόματος "Sun of a Beach" οι Έλλη και η Μελίνα σχολίασαν: 
«Συζητούσαμε με την Έλλη για το πώς θα ονομάσουμε το brand μας και αποφασίσαμε ότι θέλουμε να έχει σχέση με το καλοκαίρι, τη θάλασσα και την ανεμελιά! Με το «Sun of a Beach», όποιος το ακούει σκάει ένα χαμογελάκι καθώς σου δημιουργεί μια ευφορία, επειδή πολλοί σκεπτόμενοι πονηρά ασφαλώς και κάνουν τον συνειρμό με την αγγλόφωνη βρισιά! Εμείς ασφαλώς και εννοούμε τον αχινό βέβαια

Αυτή την στιγμή μπορεί κανείς να βρει τα προιόντα τους σε 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στο eshop τους (δωρεάν έξοδα αποστολής και αντικαταβολή), αλλά και σε 30 καταστήματα στο εξωτερικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Aποκλ.: Made in Greece τα «Sun of a Beach» - Η Έλλη & η Μελίνα κατακλύζουν την αγορά με chic & funky πετσέτες θαλάσσης

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ