Διαζύγιο για την Τζάνετ Τζάκσον: Δεν άντεξε την καταπίεση του μουσουλμάνου κροίσου συζύγου της

Τίτλοι τέλους για τη διάσημη τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον, αδερφή του Μάικλ, και τον πολυεκατομμυριούχο Καταριανό σύζυγό της.

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους και μετά από 7 χρόχια σχέσης, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.
Στις 3 Ιανουαρίου, η 50χρονη Τζάνετ Τάκσον έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γουίζαμ Αλ Μάνα, ασπάστηκε το Κοράνι για χάρη του και εγκατέλειψε τις ΗΠΑ πριν από χρόνια.

Ποτέ δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ότι ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό, ωστόσο τελευταία τελείωνε τις συναυλίες της με τη φράση "Inshallah", που σημαίνει με τη θέληση του θεού. 

Φίλοι από το περιβάλλον αναφέρουν ότι "η Τζάνετ φαίνεται πως βρήκε ένα σπίτι στη νέα της θρησκεία και το έχει ανακοινώσει στην οικογένειά της. Όλοι σέβονται την επιλογή της... Περνάει αρκετό χρόνο διαβάζοντας τη θρησκεία και τους ακολούθους της".

Φαίνεται πως η Τζάνετ έπρεπε να παλέψει σκληρά ώστε να διαχειριστεί τη σύγκρουση μεταξύ της sexy εμφάνισης της στη showbiz και τις προσδοκίες της σεμνότητας. 

 

«Η Τζάνετ πίστευε ότι ο σύντροφός της ήταν πολύ καταπιεστικός κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, του είχε επιτρέψει να της λέει πώς θα ντύνεται και να της υποβάλλει τον τρόπο που έπρεπε να εμφανίζεται στις συναυλίες», εξομολογείται πηγή κοντά την Τζάκσον.

Η σχέση τους είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό σάιτ, «που είχε αρχίσει να τρελαίνεται και ένιωθε ότι έχανε τους θαυμαστές της». 

Αυτό ήταν και το "κερασάκι στην τούρτα". Μπορεί πλέον να μην είναι αφοσιωμένη σύζυγός, αλλά σίγουρα θα είναι αφοσιωμένη μητέρα, όπως λέει και η ίδια. 
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ