Survivor: Ο αστρολογικός χάρτης του Γιώργου Αγγελόπουλου- Θα είναι άραγε ο νικητής;

Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor κι ας... μην το ξέρει!

Κι αυτό βέβαια αντανακλάται στον γενέθλιο χάρτη του, όπως παρουσιάζεται στο astrology.gr από τον Γιώργο Ριζόπουλο, που τα έχει όλα: Υπευθυνότητα μα και επιπόλαιες στιγμές, αγωνιστικό πνεύμα, μα και «γκαντεμιά». Άλλες φορές υπερτιμά τις δυνατότητές του κι άλλες τις υποτιμά.

Η υψηλή δημοφιλία του οφείλεταιστην σύνοδο του Δία με την Δήμητρα στον Σκορπιό, που «τετραγωνίζονται» με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό σχήμα, που τον διασφαλίζει 100% σε κάθε περίπτωση ψηφοφορίας κι από αυτήν την άποψη δεν θα ψηφιστεί ποτέ για αποχώρηση, όσες φορές κι αν είναι προτεινόμενος.

Από την άλλη πλευρά, οι άτυχες αγωνιστικές στιγμές του, που μπορεί να του κοστίσουν τελικά και το έπαθλο, «οφείλονται» στο τετράγωνο του Ήλιου του με τον Κρόνο στον Ζυγό.

Όσο για τον Άρη του -επίσης στον Ζυγό- είναι μάλλον ιδανικός για δράσεις σε συλλογικό πλαίσιο, αφού εντός του αναδεικνύεται ο δυναμισμός του.

Κι αν νομίζετε ότι είναι ένας «αδύναμος» Άρης από ζώδιο, σας παραπέμπω σε πολύ διακεκριμένους αθλητές που είχαν και έχουν τον ίδιο Άρη.

Επιπλέον, «κουβαλά» μαζί του κι ένα... ερωτικό φίλτρο φτιαγμένο από το τρίγωνό του με την Αφροδίτη.

Κατά τα άλλα βέβαια ως Αιγόκερως (γεν 8/1/82) δίνει καθημερινά «μάχες» έναντι του ομοζωδιακού του, Στέλιου Χανταμπάκη, για το ποιος θα «διοικήσει» την ομάδα των «Διασήμων», κάτι που «ιντριγκάρει» τόσο τους παίκτες, όσο και το κοινό!

Σε αυτό μάλιστα «βοηθάει» και ο Ποσειδώνας του στον Τοξότη, που «υποδέχεται» τον αστρικό Ήλιο του, πλέκοντας ένα δίκτυο συνομωσιών.

Δυστυχώς πάντως για τον ίδιο στα προοδευτικά συστήματα δεν φαίνεται να έχει αυτό το «κάτι» που θα του επιτρέψει να γυρίσει νικητής από τον Άγιο Δομίνικο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ