Πανσέληνος στο Ζυγό: Πως θα επηρεάσει τα υπόλοιπα ζώδια

Η Πανσέληνος, που γίνεται στις 11 του μηνός στο ζώδιο του Ζυγού, επικεντρώνεται περισσότερο στις σχέσεις και γενικά στο πως γίνεται η διαχείριση του εαυτού μας σε σχέση με τα άλλα άτομα.

Δείτε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος του Απριλίου στον Ζυγό τα 12 ζώδια, σύμφωνα με το astrology.gr

 

ΚΡΙΟΣ

Θα βρεθεί αφορμή να δράσεις και κυρίως να κάνεις αυτά που έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου, χωρίς να φοβάσαι ότι κάτι θα πάει χαμένο ή ότι δεν θα σου βγουν τα σχέδια. Αν τα γενέθλιά σου είναι στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, θα έχεις μια ιδιαίτερη επιτυχία σε μια συνεργασία. Πρώτα όμως θα έχεις ήδη πάρει αποφάσεις για το τι πρέπει να κρατήσεις δικό σου και τι πρέπει να πετάξεις για να μη σε εμποδίζει. Πιθανόν πρέπει να ακούσεις και τις γνώμες όσων είναι δίπλα σου, γιατί οι προσπάθειες σου θα επικεντρωθούν ώστε να μάθεις να συναποφασίζεις με άλλα άτομα. Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα για έναν Κριό, αλλά στην δεδομένη στιγμή θα το αντιληφθείς πιο εύκολα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αναλύοντας κάποια πράγματα και βλέποντας λίγο πιο μακριά, θα εκτιμήσεις περισσότερο την αλήθεια αλλά και τις διπλωματικές κινήσεις. Πιθανόν μια αλήθεια που θα σε αφήσει άφωνο μπορεί να σκάσει ξαφνικά σαν βόμβα στα χέρια σου και εσύ να πρέπει να τη διαχειριστείς. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον πλανήτη. Αλλά επειδή όλα γίνονται καλυμμένα και πίσω από την κουρτίνα, το περνάς εσύ με τον εαυτό σου. Από την άλλη, όμως, επειδή αυτήν την αλήθεια θα νιώσεις την ανάγκη να την εξωτερικεύσεις, θα πρέπει, με το συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει αναμειχθεί στο θέμα, να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις για να επιλυθεί άμεσα όποιο πρόβλημα έχει προκύψει. Η ισορροπία και η επικοινωνία είναι πάντως το ζητούμενο και αυτό χρειάζεται να μην χαθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι θετική αυτή η Πανσέληνος γιατί θα έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε βγάλουν από την μονοτονία. Όλα δείχνουν ότι θα μπορέσεις να βγεις εύκολα από μια μεγάλη δυσκολία και αυτό θα σηματοδοτήσει την έλευση καινούργιων ευκαιριών. Θα βρεθείς με πολλούς φίλους και νέες ομάδες και σίγουρα θα έχεις μεγάλο αβαντάζ σε αυτό το επίπεδο. Μια ξαφνική γνωριμία θα σου δώσει μεγάλο θάρρος και κυρίως θα ανοίξει υπερβολικά το πεδίο σου σε νέες γνωριμίες που θα μπορούσες να τις συνδυάσεις με επαγγελματικές δραστηριότητες. Θα γίνεις φορέας νέων πραγμάτων και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαιτέρως, γιατί εσένα κάθε νέα γνώση σε δραστηριοποιεί σε μεγάλο βαθμό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάντα είσαι μέσα στο παιχνίδι της Πανσελήνου και αυτό σε δραστηριοποιεί υπερβολικά. Η παρόρμηση σε πολλά επίπεδα θα σου δώσει την ώθηση να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε εγκλωβίζουν. Όλα όμως γίνονται για κάποιο λόγο. Θα λειτουργήσεις με διάθεση για μεγάλα ξεκαθαρίσματα τα οποία θα διαχειριστείς εύκολα, γιατί τελικά θα καταφέρεις να μη χαλάσεις τις επαφές και τις σχέσεις σου. Μπορεί να αναζητάς διάρκεια και ίσως να μην τη βρεις, γιατί όλα είναι πολύ φλου και στον αέρα. Από την άλλη, όμως, ετοιμάζεις το έδαφος για νέες κατακτήσεις οι οποίες θα είναι πολύ δημιουργικές για τα δικά σου δεδομένα. Θέματα καριέρας και σπιτιού είναι γενικά αυτά που θα πρέπει να επιλύσεις άμεσα και χωρίς μεγάλο κόστος.

 

ΛΕΩΝ
Βαδίζεις πάνω σε καινούργια πράγματα τα οποία είναι πολύ εύκολα να διαχειριστείς γιατί βρίσκεις τον εαυτό σου και αυτό σίγουρα σε βοηθάει ώστε να χαλαρώσεις και να πιστέψεις περισσότερο σε ό,τι κάνεις. Το καλό είναι πως όλα μπαίνουν σε μια τάξη και εύκολα θα μπορέσεις να δημιουργήσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που πιθανόν να μην το περίμενες καν. Οι πόρτες όμως ανοίγονται και μάλιστα διάπλατα για να κάνεις αυτά που θα σε αναδείξουν και να νιώσεις και πάλι την αξία σου. Για αυτό προχώρησε μπροστά και μην αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να γίνουν ανατροπές που αφορούν την καλή λειτουργία διαφόρων πραγμάτων. Αλλά, να ξέρεις ότι σταματάει αυτό που αργότερα πιθανόν να σου φέρει μεγαλύτερο πρόβλημα. Για αυτό καλύτερα να δεις τα γεγονότα πιο σφαιρικά και μη βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα. Αν, για παράδειγμα, διακοπεί ξαφνικά η ομαλή συνεργασία με κάποια συγκεκριμένα άτομα ή με έναν οργανισμό, πιθανόν να πρέπει να γίνουν αναθεωρήσεις. Η ξαφνική ανατροπή θα φέρει μπροστά ένα πρόβλημα που ίσως κρυβόταν και δεν το ήξερες πολύ καλά. Το θετικό είναι ότι θα βρεθούν λύσεις, οι οποίες μάλιστα θα σε συμφέρουν περισσότερο από άλλες φορές. Η επικοινωνία και ο διάλογος πάντα βοηθούν, στο οτιδήποτε.

 

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή είναι κομμένη και ραμμένη στα δικά σου μέτρα γιατί γίνεται στο ζώδιό σου και κατά κάποιο τρόπο θα σου δοθούν λύσεις... άνωθεν. Αρκεί να μπορείς να τις αναγνωρίσεις και να τις εκτιμήσεις ανάλογα. Τώρα θα καταλάβεις αν όλα τα ανοίγματα που έκανες αυτήν την περίοδο σε εξυπηρετούν τελικά ή όχι. Γιατί μπορεί να σταματήσει αιφνίδια, είτε από τη δική σου την πλευρά ή από την πλευρά των άλλων, η συνεργασία και η στενή επαφή που υπήρχε. Ο στόχος όμως είναι να μπουν τα πράγματα σε νέες βάσεις που θα είναι πιο υγιείς και θα σε εξυπηρετούν καλύτερα. Γιατί μερικές φορές χάνεις την αυτονομία σου και τώρα είναι ευκαιρία να την ξαναβρείς και όχι μόνο. Θα βάλεις τα δικά σου όρια και θα αναγνωρίσεις τελικά την ατομική σου αξία. Αυτό είναι τόσο σοβαρό για τη ζωή και την υπόστασή σου, που θα πρέπει να τιμήσεις οτιδήποτε καινούργιο μπαίνει στη ζωή σου και αλλάζει τα παλιά δεδομένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξυπνάς ξαφνικά από ένα μεγάλο λήθαργο αλλά ευτυχώς μετά από το ξύπνημα έρχονται καλά πράγματα. Πιθανόν να συντηρούσες όλο αυτό το διάστημα καταστάσεις που δεν σε εξυπηρετούσαν ή άτομα που ήταν στη ζωή σου χωρίς να σου προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο. Το μόνο που έκανες ήταν να εξυπηρετείς τις καταστάσεις και να υπηρετείς τα συγκεκριμένα άτομα. Η αλήθεια θα βγει ξαφνικά, σαν κάτι να τράβηξε μια κουρτίνα και να σε έβγαλε επιτέλους από το σκοτάδι. Όλα φυσικά θα επιλυθούν, αν κι εσύ βάλεις τα δικά σου όρια και αποφασίσεις ότι η ζωή σου σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς θα πάρει διαφορετική πορεία. Αν βγάλεις αλήθειες στην επιφάνεια, δεν θα υποφέρεις πλέον και δεν θα μπορεί κανένας να σου αντισταθεί. «Όλα καινούργια και όλα στο φως», για να ξεκολλήσεις και να έχεις θάρρος, όχι μόνο στη γνώμη σου αλλά και στη ζωή σου. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεσαι σε καλό δρόμο γιατί θα έχεις μια επαγγελματική επιτυχία και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού θα ανοίξεις νέες πόρτες οι οποίες θα σε καλύψουν και κοινωνικά. Θα γνωρίσεις καινούργιες παρέες και άτομα που είναι φορείς πολύ νέων ιδεών, οι οποίες όμως εξυπηρετούν και τη δική σου την ζωή. Θα πάρεις πολλά από τους άλλους, γιατί όλο αυτό το διάστημα δίνεις και κατά κάποιο τρόπο θα έρθει μια αιφνίδια αναγνώριση από πολλούς που δεν το περίμενες καν. Το ότι θα ρισκάρεις γιατί δεν θα φοβάσαι είναι για σένα το επόμενο βήμα που χρειαζόταν να κάνεις για να βγεις ακόμα και από οικονομικά αδιέξοδα. Η ξαφνική εξομολόγηση ενός Κριού δεν θα σου αφήσει περιθώρια. Το μόνο που θα μπορέσεις είναι να πεις «ναι».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις να προχωρήσεις μπροστά με κάθε τίμημα και το μόνο που σε εμπόδιζε μέχρι τώρα ήταν ο εαυτός σου και οι φόβοι σου. Τώρα όμως έχεις το θάρρος, τη δύναμη αλλά και την πληροφορία ότι όλα θα πάνε καλά γιατί υπάρχει και ένα κομμάτι ασφάλειας που σε καλύπτει. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάτι πολύ προχωρημένο και ιδιαίτερο, το οποίο μπορεί να σε βγάλει από την ταλαιπωρία και την μιζέρια. Ο τρόπος που επικοινωνείς και γενικά ο κόσμος που σχετίζεσαι θα αναπτυχθούν και θα επωφεληθείς με τον καλύτερο τρόπο στα προσωπικά και επαγγελματικά σου ανοίγματα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι την ξαφνική πίεση που μπορεί να νιώσεις είτε μέσα στην οικογένεια είτε σε σχήματα στα οποία συμμετέχεις. Γιατί μπορεί να λειτουργήσεις αιφνιδιαστικά και απότομα, αλλά να μην έχεις άμεσες λύσεις. Όλα θέλουν ένα μέτρο και αυτό θα πρέπει να βρεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή φάση γιατί τα πράγματα κυλούν με τον τρόπο που θέλεις και αυτό σου εξασφαλίζει όλες τις δυνατότητες, κυρίως τις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές. Αυτήν τη στιγμή, βρίσκεις τη δύναμή σου μέσα από τον εαυτό σου και μετά από τους υπόλοιπους. Το σημαντικότερο επίτευγμα είναι ότι θα κάνεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό το οποίο σίγουρα ταιριάζει με την ενέργεια σου και γενικά το χαρακτήρα σου. Και όχι μόνο θα ξεχωρίσεις αλλά θα βγεις μπροστά με στόχο να πάρεις ακόμα και την αρχηγία μιας νέας ομάδας ή κάποιας με την οποία ήδη συνεργάζεσαι. Το θετικό είναι ότι θα βρεις ανταπόκριση και θα επικοινωνήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Το εξωτερικό και γενικά η ανώτερη γνώση θα είναι χορηγός και υποστηρικτής σε όλα αυτά που κάνεις.

 

ΙΧΘΥΣ
Έχεις ανάγκη να ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα ίδια και αυτήν την περίοδο το βλέπεις πιο έντονα από ποτέ. Θα βγεις μπροστά με δυναμισμό και ξαφνικά θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και ευθύνες που δεν είχες σκεφτεί καν ότι μπορεί να υπάρχουν. Όμως δεν θα σε βαρύνουν τόσο πολύ γιατί θα τις θεωρήσεις αναγκαίες. Πιθανόν η δουλειά να σε πιέζει αρκετά γιατί έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και πολλά περισσότερα να επικοινωνήσεις. Και αυτό για σένα είναι λίγο δύσκολο επειδή θέλεις και λίγο να αποσύρεσαι ή να ξεκουράζεσαι. Όμως η επιθυμία για ένα ξεκάθαρο τοπίο στα οικονομικά και στις σχέσεις σου θα είναι η αφορμή για να ελκύσεις ευκαιρίες, μέσω συνεργασιών ή με την υποστήριξη δυνατών ατόμων. Να σκέφτεσαι ότι κάθε νέα αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ