Τσίπρας: «Σημαντική στιγμή για την Ελλάδα» η επένδυση της Fraport

«Θέλαμε να βελτιωθεί η εικόνα των αεροδρομίων εν όψει της τουριστικής περιόδου», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τη Fraport για τη παραχώρηση των 14 αεροδρομίων. 

Τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Fraport Greece Στέφαν Σούλτε, υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, μια μέρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας για παραχώρηση των 14 αεροδρομίων για 40 χρόνια.

«Σήμερα στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τη διοίκηση της Fraport, χαρακτηρίζοντας «σημαντική στιγμή για την Ελλάδα», τη συγκεκριμένη συγκυρία.

«Δεν ήταν εύκολες οι διαπραγματεύσεις», είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος σε όσα η κυβέρνηση ήθελε να διασφαλίσει από τη συγκεκριμένη επένδυση.

«Θέλαμε να βελτιωθεί η εικόνα των αεροδρομίων εν όψει της τουριστικής περιόδου» επεσήμανε ο πρωθυπουργός και κατέληξε λέγοντας: «Τώρα είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Fraport, εξέφρασε τη προσήλωση της κοινοπραξίας να επενδύσει σημειώνοντας: 

«Είμαστε χαρούμενοι και προσηλωμένοι στην επένδυση. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, ένας υπέροχος προορισμός. Είμαστε προσεκτικοί και αποφασισμένοι για αυτή την επένδυση των 40 ετών».

 

*Φωτογραφίες: Intimenews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ