Δραματικές εξελίξεις φονικό στ' Ανώγεια: Δεν είναι αυτός που παραδόθηκε ο δολοφόνος, λέει ο αδερφός του θύματος

Ο 23χρονος Μανώλης Στρατάκης δολοφονήθηκε για κτηματικές διαφορές στα Ανώγεια, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Ο αδελφός του 23χρονου Μανώλη Στρατάκη υποστηρίζει πως δεν είναι ο δολοφόνος ο 54χρονος που παραδόθηκε στις αρχές.

Ο 23χρονος Μανώλης Στρατάκης δολοφονήθηκε για κτηματικές διαφορές στα Ανώγεια, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, εξαιτίας, όπως φαίνεται, των επί σειρά μηνών διαφωνιών των δύο οικογενειών για ένα βουνό που χρησιμοποιούσαν ως βοσκοτόπια για τα πρόβατά τους.

Ο 54χρονος παραδόθηκε με άκρα μυστικότητα στις αρχές, ώστε να μην πυροδοτηθούν περαιτέρω εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες ανάμεσα στις οικογένειες του φερόμενου ως δράστη και του θύματος.

Όπως δηλώνει ο αδερφός του στο protothema.gr: «Η αστυνομία δεν μας έχει πει ακόμα τίποτα… αυτός παραδόθηκε ή τον έπιασαν; Μπορεί να παραδόθηκε, αλλά δεν είναι ο γέρος ο φονιάς, αλλά ο γιος του.

Αυτό που σας λέω είναι και με κάνει να το πιστεύω. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του δράστη, Γιώργος Κοκοσάλης που συνεργάζεται με τον Διονύσιο Βέρρα δήλωσε, επίσης, στο protothema.gr ότι «ο πελάτης μου παραδόθηκε με σεβασμό προς τις αστυνομικές αρχές και έπραξε αυτό που αρχικά είχε υποσχεθεί πως θα κάνει.

Από δω και πέρα όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και σοβαρότητα γιατί οι ψυχολογικές προεκτάσεις είναι μεγάλες και χρειάζεται αποκατάσταση της ηρεμίας».

O 54χρονος μαζί με το γιο του θα περάσει το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στις 11 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης με τους δύο να αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από κοινού, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής από όπου και συλλέγονται στοιχεία που θα διαφωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ