Survivor: Το «έλα να δεις»- Χαμός στη νέα εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη σε πρώτο ρόλο -Βίντεο

Μια νέα εκπομπή με τον τίτλο «#Survivor» και παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη έρχεται το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στον ΣΚΑΪ.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη, ξεκινήσει την εκπομπή της από το μέρος όπου εκτυλίσσεται το παιχνίδι, το εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Παρασκήνια από τον χώρο όπου εργάζεται ο Σάκης Τανιμανίδης και οι άνθρωποι της παραγωγής, παραλειπόμενα απ’ όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, αλλά και συνεντεύξεις με τρεις αποχωρήσαντες παίκτες, είναι μερικές από τις εκπλήξεις της εκπομπής.

Η Ειρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιαννίδης και ο Στέλιος Χανταμπάκης συνομιλούν με την Ελεονώρα Μελέτη και μας αποκαλύπτουν στοιχεία από την επιβίωσή τους στις παραλίες τους που δεν έδειξε η τηλεοπτική κάμερα.

 Οι τρεις αποχωρήσαντες παίκτες μιλούν ακόμα και για τα απαιτητικά παιχνίδια στα οποία πήραν μέρος και για το πόσο αυτά τους δυσκόλεψαν όταν είχαν μικροτραυματισμούς.

Και η Ελεονώρα Μελέτη αποφασίζει να το διαπιστώσει μόνη της. Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και δοκιμάζει κάποια από τα αγωνίσματα προκειμένου να τα παρατηρήσει και να εξακριβώσει η ίδια το βαθμό δυσκολίας τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ