Good news: Η Ελλάδα πρώτη επιλογή Γάλλων- Ολλανδών για διακοπές το Πάσχα

Η Ελλάδα είναι η πρώτη επιλογή για τις πασχαλινές διακοπές Γάλλων και Ολλανδών, σύμφωνα με τα στοιχεία κρατήσεων της εταιρίας TUI. 

Για τους Γάλλους, μετά την Ελλάδα, ακολουθεί το Μαρόκο και η Ισπανία ενώ για τους Ολλανδούς η Τουρκία.Παρά τις διαφοροποιήσεις στους προορισμούς, οι ευρωπαίοι πελάτες της TUI αυτό το Πάσχα αναζητούν ηλιόλουστες αποδράσεις, με κυρίαρχη τάση την Ισπανία. 

Σε όλη την Ευρώπη, η Ισπανία είναι κορυφαίος προορισμός διακοπών για τους πελάτες της TUI, αναφέρει η εταιρία, η οποία οργανώνει διακοπές σε περισσότερους από 100 προορισμούς για λογαριασμό 20 εκατ. ταξιδιωτών ετησίως.

Οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι Βέλγοι προτιμούν την ισπανική ενδοχώρα, ενώ οι Βρετανοί, οι Ελβετοί και Αυστριακοί προτιμούν τη Μαγιόρκα και οι Σκανδιναβοί τη Γκράν Κανάρια.Όσον αφορά τον προορισμό δεύτερης και τρίτης επιλογής, οι Γερμανοί επιλέγουν τη χώρα τους και στη συνέχεια τις ΗΠΑ. 

Οι Αυστριακοί έχουν ως δεύτερη επιλογή διακοπών το Πάσχα την Αίγυπτο ή τις Μαλδίβες, οι Ελβετοί το Μαυρίκιο και τη Δομινικανή Δημοκρατία και οι Σκανδιναβοί την Ταϋλάνδη και την Κύπρο.

Επίσης, ανάμεσα στους ευρωπαίους πελάτες της TUI, δημοφιλείς προορισμοί είναι το Κέιπ Βέρντε και η Καραϊβική ενώ η Αίγυπτος ανεβαίνει στις προτιμήσεις πολλών Γερμανών, Ελβετών, Αυστριακών και Βέλγων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ