Ο πα-τέρας της 6χρονης στην Αγία Βαρβάρα σοκάρει: "Δεν ήθελα να την σκοτώσω - Ήταν ατύχημα"

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό μέσα σε κάδο σκουπιδιών στην Αγία Βαρβάρα. Την έπνιξε ο πατέρας της.

Από χτες το πρωί η υπόθεση της εξαφάνισης της 6χρονης Στέλλας έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο πατέρας της, 61 ετών και πρώην αστυνομικός, ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης πως εκείνος σκότωσε την κόρη του.

Ο ίδιος εξαρχής είχε κινήσει τις υποψίες στις αρχές, ενώ κατά την ομολογία του δεν μπόρεσε ούτε ο ίδιος να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Φωτογραφία από το σημείο που βρέθηκε νεκρό το κορίτσι.

 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο 61χρονος χτύπησε το παιδί, προκειμένου όπως είπε να σταματήσει να κλαίει και το πίεσε στην αγκαλιά του μέχρι που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Ο ίδιος δήλωσε για το τραγικό συμβάν πως αφού έκανε μπάνιο το γιο τουκαι τον έβαλε για ύπνο, η μικρή δεν κοιμούνταν και ζητούσε συνέχεια τη μαμά της.

Εκείνος τότε θύμωσε και της έπιασε τη μύτη και το στόμα, όπως επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση.

Στη συνέχεια τύλιξε το παιδί με την αγαπημένη του κόκκινη κουβέρτα, το έβαλε σε πλαστική σακούλα και κρατώντας την περπάτησε ένα χιλιόμετρο περίπου μακριά από το σπίτι του για το να το πετάξει σε κάδο απορριμάτων.

 

«Ήταν η κακιά η ώρα. Ήταν ατύχημα. Το παιδί έκλαιγε συνέχεια. Ζητούσε την μητέρα του, που ήταν στο νοσοκομείο. Πήγα να την ησυχάσω. Δεν σταματούσε. 

Την ταρακούνησα αλλά συνέχιζε. Την είχα αγκαλιά. Την έπιασα από τον λαιμό και της έκλεισα το στόμα. Τότε ηρέμησε… » φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Το άψυχο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής με τη βοήθεια σκύλων, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου μακριά από το σπίτι της οικογένειας στην Αγ. Βαρβάρα, στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αίολου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ