«Πρωτοστάτης» ο Ντι Κάπριο στις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ για την κλιματική αλλαγή -Φώτο & Βίντεο

Στην πρώτη γραμμή στις μαζικές διαδηλώσεις για την υπερθέρμανση του πλανήτη, ήταν και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Με στόχο την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και με συνθήματα υπέρ της «πράσινης» οικονομίας, χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην Ουάσινγκτον, ανήμερα της 100ης μέρας του Τραμπ στην εξουσία.

Με συνθήματα κατά του Αμερικανού Προέδρου, καταγγείλοντας την αδράνειά του στο συγκεκριμένο θέμα,  διεξήχθει η πορεία δεκάδων χιλιάδων Αμερικανών, σύμφωνα με το cnn.com και τη dailymail. 

Ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο έδωσε το παρών και ανάμεσα σε μια ομάδα ιθαγενών κρατούσε πανό το οποίο έγραφε «η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική». 

 

 

Τοποθέτηση του Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε συγκεκριμένα ότι η κλιματική αλλαγή ήταν μια «φάρσα», μια «ιδέα που εφηύραν οι Κινέζοι για να εμποδίσουν την αμερικανική βιομηχανία να είναι ανταγωνιστική».

«Οι ΗΠΑ πληρώνουν δισεκατομμύρια δολάρια (για τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα) ενώ η Κίνα, η Ρωσία και η Ινδία δεν συνεισέφεραν και δεν θα συνεισφέρουν τίποτα», υποστήριξε ο Τραμπ, προσθέτοντας πως η συμφωνία αυτή είναι «ετεροβαρής» και του θυμίζει τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ