Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Έφη Θώδη θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση: Ιδρύει κόμμα, αφιερώνει τραγούδι στον Τραμπ και σχολιάζει το φαινόμενο Survivor

Η Έφη Θώδη θα επιστρέψει δυναμικά όχι όμως στο τραγούδι, αλλά... στην πολιτική.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να ιδρύσει κόμμα με την βοήθεια των Ελλήνων του εξωτερικού, με μοναδικό σκοπό να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο.

«Μπορώ να πάρω την Ελλάδα στα χέρια μου και να βοηθήσω (...) Τι έχει περισσότερο ο Τσίπρας από μένα;» τονίζει η Έφη Θώδη σε συνέντευξή της στην Espresso από την Αμερική όπου και βρίσκεται.

Μάλιστα για τον Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει ότι του αφιερώνει το τραγούδι «Ξανθέ μου άγγελε» και εύχεται να τον έχει ο Θεός πάντα καλά!

 

«Απ’ ό,τι έχεις καταλάβει, η Ελλάδα θέλει ένα νέο ξεκίνημα. 

Βεβαίως, τώρα που βρίσκομαι στην Αμερική και μιλάω με τους ομογενείς, σκέφτομαι πως, εάν οι Έλληνες του εξωτερικού με στηρίξουν, μπορώ να πάρω την Ελλάδα στα χέρια μου και να βοηθήσω. 

Φυσικά θέλω δίπλα μου όλους τους Έλληνες για να πετύχει αυτό. Θα κάνω δικό μου κόμμα. Τι περισσότερο έχει ο Τσίπρας από μένα;», δηλώνει χαρακτηριστικά.

 

Όσο για το αν έχει κάποιο πρόγραμμα για να βγει η χώρα από την κρίση, η ίδια απαντά:

«Βεβαίως! Πρέπει να χαριστούν τα πάντα στους Έλληνες και να ξεκινήσουμε από την αρχή, στηριζόμενοι σ’ αυτά που παράγει η Ελλάδα, τα οποία είναι μοναδικά, και όχι να ζούμε με δανεικά. 

Θα το ανακοινώσω στο Ελλάς TV, στη συνέντευξη που θα δώσω εδώ, στην Αμερική. 

Θα έρχονται όλοι στη χώρα μας και θα προσκυνούν! '

 

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι όλοι οι Έλληνες θα είναι ευτυχισμένοι. 

Αν με στηρίξουν, μπαίνω μπροστά. Δεν υπάρχει ένας αρχηγός τον οποίο να πιστέψει ο κόσμος, να λέει αλήθειες και να μη θέλει τα λεφτά για πάρτη του. 

Έχω γνωρίσει τη δόξα κι έχω βγάλει λεφτά. Δεν χρειάζομαι άλλα. Εξάλλου, εγώ μόνο φασόλια τρώω

Επιπλέον, η Έφη Θώδη σχολίασε και το Survivor λέγοντας ότι συμπάθησε από την αρχή τον Στέλιο Χανταμπάκη και τώρα που έφυγε υποστηρίζει τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ