Survivor: Νικητές της «τιτανομαχίας» οι Διάσημοι -Οι κλίκες των Μαχητών και οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Στον πρώτο αγώνα για την ασυλία μετά την ένωση οι δυο ομάδες έπερεπε να δώσουν μάχη. 

Η δοκιμασία αυτή τη φορά ήταν ο,τι πιο δύκολο έχουμε δει στο παιχνίδι μέχρι σήμερα καθώς εκτός από μυική δύναμη απαιτούσε και τεχνική.
Είδαμε τους παίκτες να βογγάνε, να ουρλιάζουν από την ένταση, είδαμε φλέβες να πετάγονται και το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι...

Τελικά οι Διάσημοι κέρδισαν με ευκολία με σκορ 10-1 και έτσι δεν χρειάστηκε να κληθούν να ψηφίσουν παίκτες προς αποχώρηση. Αυτο το έκαναν οι «Μαχητές».

Μετά το αγώνισμα για την ατομική ασυλία, την οποία κέρδισαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η ομάδα οδηγήθηκε στη μυστική ψηφοφορία. 

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ.
Ο Σπαλιάρας ήταν η αναμενόμενη πρόταση από την ψηφοφορία, άλλωστε τον είχαν ενημερώσει. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που είχε την ατομική ασυλία επέλεξε την Ελισάβετ (όπως έχει ξανα κάνει στο παρελθόν) και ο Αναγνωστόπουλος ανάμεσα σε Μάριο, Σάρα και Τσανγκ επέλεξε τον Τσανγκ. Δεν θα ψήφιζε με τίποτα την κολλητή του τη Σάρα αλλά ούτε και τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας, τον Μάριο. 

Το περιστατικό με τον μισθοφόρο
Ο Αναγνωστόπουλος έσπευσε να  αιτιολογήσει την ψήφο του στον Τσανγκ και εμείς απλώς καταλαβαίνουμε ότι του τη «φύλαγε».

«Τον Τσανγκ θα επιλέξω που παρόλο που έχουμε έρθει αρκετά κοντά τελευταία κι έχουμε κάνει διάφορες συζητήσεις. Αγωνιστικά είναι στα ίδια επίπεδα με τη Σάρα, αλλά η Σάρα είναι πιο κοντά σε μένα. Μην ξεχνάμε πως κάποιοι έχουν πει στο παρελθόν πως θα ψηφίζουν αγωνιστικά και είχαν πει “δεν θα ψήφιζα τον φίλο μου” και ότι ψηφίζουν στρατηγικά. Οπότε καλό είναι να τα σκεφτόμαστε και αυτά και να μην ξεχνάμε το παρελθόν. Είχε πει ο Τσανγκ ότι “εγώ ψηφίζω στρατηγικά τον Κώστα” και είχε πει ο Κωνσταντίνος, ενώ είπε ότι ψηφίζω αθλητικά, ότι δεν θα ψήφιζε ποτέ τον Πάνο».

Βέβαια ο Ορέστης Τσανγκ υποστήριξε ότι δεν θα ψήφιζε ποτέ στρατηγικά τον Αναγνωστόπουλο.

Σαν να βγήκαν τα προβλήματα στην επιφάνεια για τους Μαχητές....

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ