Πανέξυπνα τετράδυμα θα φοιτήσουν μαζί στο Yale: Το μυστικό της επιτυχίας τους; (Φωτό & Βίντεο)

Η ιστορία των τετράδυμων γιων του Darrin Wade συγκινεί τον κόσμο παγκοσμίως.

Τέσσερα αδέρφια, και μάλιστα τετράδυμα, από το Liberty Township του Οχάιο κατάφεραν να γίνουν δεκτοί σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια, στο Yale.

Μπορεί να προέρχονται από μία μεσαία αστική οικογένεια, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν τα όνειρά τους πράξη, να βάλουν τα δυνατά τους και να τα καταφέρουν!

Το πανεπιστήμιο πρόσφερε στα αδέρφια μία εξαιρετική οικονομική προσφορά στο ποσό των διδάκτρων τους και έτσι δεν θα αποχωριστούν ούτε στις σπουδές τους.

Τα τρία αγόρια Nick, Zach και Nigel Wade αποφάσισαν χωρίς κανέναν δισταγμό να δεχτούν την εξαιρετική αυτή προσφορά του πανεπιστημίου, ΄όπως αναφέρει η Independent.

«Το πανεπιστήμιο μας δέχθηκε σαν να είμαστε οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά ο Nigel το βράδυ πριν λήξει η προθεσμία.

Ο αδερφός τους όμως Aaaron δυσκολεύτηκε λίγο περισσότερο να αποφασίσει, αφού είχε γίνει δεκτός στο Stanford, αλλά τελικά δέχτηκε και δεν μετανιώνει για αυτήν την απόφαση.

«Το Yale μας έκανε την καλύτερη προσφορά, ήταν σημείο αναφοράς για τους γιους μου» σχολίασε ο πατέρας τους Darrin Wade, ο οποίος εργάζεται σε εταιρεία ανάπτυξης και σχεδιασμού λογισμικού, σύμφωνα με πληροφορίες από το NBC News.

Η 52χρονη μητέρα τους Kim Wade, διευθύντρια ενός λυκείου της περιοχής, έφερε τα τετράδυμα στον κόσμο στις 8 Ιανουαρίου 1999, έπειτα από διάφορες θεραπείες γονιμότητας στις οποίες υποβλήθη.

Η ίδια αναφέρει πως το μυστικό της ίδιας και του άντρα της για την ανατροφή των επιτυχημένων παιδιών της είναι το «πολύ τρέξιμο», αλλά και η«δομή και πειθαρχία».

Μάλιστα, τα παιδιά έκαναν αίτηση στο πανεπιστήμιο του Γέιλ, χωρίς να ρωτήσουν τους γονείς τους.

Σήμερα όμως είναι υπερήφανοι όσο ποτέ για τα παιδιά τους και χαίρονται που δεν θα πρέπει να βρίσκονται σε τέσσερα διαφορετικά μέρη για την αποφοίτησή τους, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να τους καμαρώσουν όλους μαζί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ