Δεν αποφυλακίστηκε ο Τσοχατζόπουλος -«Χάθηκε» το διαβατήριο του;

Παραμένει στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς δεν έβρισκαν το διαβατήριό του!

Μπορεί τα 200.000 ευρώ να βρέθηκαν, ωστόσο σήμερα προέκυψε ένα ακόμα εμπόδιο. Επειδή σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, ο πρώην υπουργός έπρεπε να παραδώσει το διαβατήριό του. Ωστόσο δεν ήταν στην κατοχή της οικογένειάς του, αφού του το είχαν παρακρατήσει με παλαιότερη δικαστική απόφαση.

Παρά την άμεση κινητοποίηση των συνηγόρων υπεράσπισης, οι οποίοι όλη την ημέρα αναζητούσαν στις αρμόδιες υπηρεσίες το διαβατήριο του πρώην υπουργού, όταν κατάφεραν να το πάρουν στα χέρια τους είχε παρέλθει το χρονικό περιθώριο για να μπορέσει να αποφυλακιστεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος εντός της ημέρας, αφού οι υπηρεσίες κλείνουν στις 15:00.

Μάλιστα η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη ήταν σίγουρη πως ο σύζυγός της θα αποφυλακιζόταν σήμερα και πήγε η ίδια έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να τον συνοδέψει στο σπίτι τους στην Κυψέλη. 

«Το εγχείρημα είναι εξαρτημένο από τον χρόνο. Υπάρχει η εκκρεμότητα με το διαβατήριο και να πετύχουμε η εισαγγελία να είναι ανοιχτή για να δώσει τα αποφυλακιστήρια» είπε η κα Σταμάτη έξω από τις φυλακές. Όταν ρωτήθηκε αν ο Ακης Τσοχατζόπουλος σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν, εκείνη είπε ότι ελπίζει πως θα μιλήσει ο ίδιος για όλα όταν θα αποφυλακισθεί. Μάλιστα, έκλεισε με την φράση «Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Είναι πρωτοφανές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ