Survivor: Από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο στη...μαγευτική Ρόδο!

Από τις 21 έως τις 30 Ιουνίου όλη η παραγωγή του αγαπημένου μας τηλεοπτικού παιχνιδιού θα βρίσκεται στη Ρόδο. 

Την αποκάλυψη έκανε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, στη rodiaki.gr, ο οποίος ερωτηθείς από δημοσιογράφους ανέφερε ότι «Έχει ζητηθεί η βοήθεια της Περιφέρειας σε συγκεκριμένα πράγματα, για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του παιχνιδιού».

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης έδωσε και επιπλέον πληροφορίες, χωρίς να αποκαλύπτει αν όντως ισχύουν οι φήμες οπυ θέλουν τον τελικό να διεξάγεται εντός των τειχών της Μεσαιωνικής Πόλης.

Ανέφερε ωστόσο, ότι η αποστολή θα φτάσει στο νησί της Ροδου 21 και 22 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει έως και τις 30 Ιουνίου.

Έκπληκτος μάλιστα, ο Χατζημάρκος αποκάλυψε ότι και ο ίδιος εντυπωσιάστηκε με το μέγεθος της παραγωγής, καθώς όπως είπε ξεπερνά τα 1.000 άτομα, ενώ ζητήθηκαν και 400 δίκλινα δωμάτια για την φιλοξενία τους.

Όπως είπε ο περιφερειάρχης έχουν επιλέξει συγκεκριμένο χώρο τον οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει και τον οποίο θεωρούν ιδανικό για τα γυρίσματα.

Ωστόσο, ο Περιφερειάρχης διευκρίνισε ότι αν και δεν έχουν παρθεί επισήμως οριστικές αποφάσεις, οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, για τον χώρο όπου θα γίνουν τα γυρίσματα του τελικού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ