Τι λέει μία άλλη γυναίκα για τον 52χρονο: Πήγα στο σπίτι του & ένιωσα ότι ήμουν με λιοντάρι -Τόσο άγριος ήταν

Μία γυναίκα που είχε αναποκριθεί στο παρελθόν σε αγγελία του 52χρονου τυφλού βιαστή στη Δάφνη σπάει τη σιωπή της.

Η γυναίκα βρήκε την αγγελία από εφημερίδα και όταν πήγε στο σπίτι να ρωτήσει για τη δουλειά ήταν εκεί μία άλλη κυρία που υποτίθεται πως ήταν η σύντροφός του, όπως δήλωσε σε εκπομπή του Αnt1.

Η ίδια ωστόσο δεν δέχτηκε την δουλειά, καθώς όπως είπε "το πρόσωπό του έβγαζε μία αγριάδα, λες και ήμουν μέσα στο δάσος και ερχόταν ένα λιοντάρι για να με κατασπαράξει". 

Μάλιστα, όταν η γυναίκα τον ρώτησε «γιατί έχετε γάζες στο κρεβάτι;» ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, της απάντησε πως «τον βοηθούν να κοιμάται». 

Επιπλέον, της έκανε μεγάλη εντύπωση όταν ο 52χρονος, που δηλώνει τυφλός σε ποσοστό 95%, τη ρώτησε «γιατί φοράτε σκούρα ρούχα;». 

Η γυναίκα είπε πως της προσέφερε 100 ευρώ και πως εκείνη του απάντησε πως είναι λίγα τα λεφτά. 

Σε ερώτηση, αν της φάνηκε πως είναι κατά 95% τυφλός, η γυναίκα απάντησε: «Έβλεπε κανονικά. Έχω ζήσει με τυφλούς ανθρώπους και ξέρω πως είναι. Στη συνέχεια πήρα ένα ραδιοταξί και ακόμα φεύγω».

Σήμερα ο 52χρονος Παναγιώτης Ι. Κοντζιλέλος, τα στοιχεία του οποίοι έδωσαν στην δημοσιότητα χτες οι αρχές, οδηγείται στον ανακριτή.

Καλείται να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδονται για την αρπαγή και τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας, στο υπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 52χρονος βίαζε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 20χρονη, κρατώντας τη δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο. 

Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.

Η κατάθεση της νεαρής φοιτήτριας, που ήρθε στο φως συγκλονίζει. 

Όπως αναφέρει, ο 52χρονος, φρόντιζε συνέχεια να την κρατά αναίσθητη για να ξεσπά πάνω της το αρρωστημένο του πάθος, ενώ κλείνει με τη φράση: «Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε».

Ο ίδιος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται και ισχυρίζεται πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με τη θέληση της φοιτήτριας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ