Story of the day: Δήμαρχος σε χωριό της Ιταλίας προσφέρει 2.000 ευρώ σε όποιον πάει να ζήσει εκεί

Η Bormida είναι ένα μικρό ορεινό χωριό της Λιγουρίας...

Έχει συνολικά περίπου 394 κατοίκους, οι οποίοι όλο και λιγοστεύουν.

Για αυτό το λόγο ο δήμαρχος Daniele Galliano είχε την ιδέα να προσφέρει χρήματα και πολύ φτηνό ενοίκιο σε όποιον μετακομίσει εκεί.

Ο ίδιος προσφέρει 2.000 ευρώ σε όποιον πάρει την απόφαση να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα και 50 ευρώ για ενοίκιο το μήνα. Μάλιστα, το ανήρτησε στο Facebook και όπως ήταν αναμενόμενο η ζήτηση είναι μεγάλη!

 

 

Άνθρωποι από όλες τις χώρες ανταποκρίθηκαν, έδειξαν ενδιαφέρον και θέλησαν να μάθουν περισσότερα για την προσφορά. Από την μακρινή Ινδία, τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, την Ουγγαρία και την Ινδονησία θέλησαν να μετακομίσουν στα ιταλικά βουνά. 

 

??? #house #flower #plants #me #colour #village #europe #italy #overview #nature #wild #liguria #wednesday #picoftheday #tagsforlike #beautiful #happy #goodday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristina Oprea? (@opriii_) στις

“Η ζωή εδώ είναι απλή και φυσική, υπάρχουν δάση, κατσίκια και καλό φαγητό. Η ζωή δεν έχει άγχος κυλάει ήρεμα”, λέει ο δήμαρχος.

 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna (@ankarpushkina) στις

Το βασικό, βέβαια, είναι να βρει ο καθένας που θα έρθει εδώ κάποια δουλειά ή ασχολία, για να μπορέσει να φέρει εις πέρας την καθημερινότητα, με πιθανότερη εργασία την ενασχόληση με τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ