Στη φυλακή οδηγείται ο 52χρονος τυφλός βιαστής - Τι αναφέρει η οικογένεια του θύματος

Ο ίδιος φέρεται να εμφανίζεται αμετανόητος και να επιμένει πως είχε τη συγκατάθεσή της φοιτήτριας, την οποία είχε όμηρο και κακοποιούσε για ένα 24ωρο. 

Ομόφωνα αποφάσισαν πριν από λίγο η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας την φυλάκηση του 52χρονου τυφλού βιαστή, θύμα του οποίου έπεσε η 20χρονη φοιτήτρια.
 
Ο 52χρονος απολογήθηκε συγκεκριμένα για τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ' εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).
 

Ο ίδιος φέρεται να εμφανίζεται αμετανόητος και να επιμένει πως είχε τη συγκατάθεσή της φοιτήτριας, την οποία είχε όμηρο και κακοποιούσε για ένα 24ωρο. 
 
Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της φοιτήτριας-θύματος, Κακολιάς Νικόλαος και Ρίζου Δήμητρα εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση εκ μέρους της οικογενείας:
 
«Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα.

Η ίδια και η οικογένειά της εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την συμπαράσταση, προτεραιότητά τους όμως είναι η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλούν για κατανόηση και διακριτικό χειρισμό».
 
 
Εισαγγελική έρευνα για την τυφλότητα του 52χρονου

Κανένα δικαιολογητικό για την κατάσταση της όρασης του δεν προσκόμισε στην ανακρίτρια ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον βιασμό και τα βασανιστήρια σε βάρος 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.

Την ίδια ώρα, στην υπόθεση παρενέβη και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Ηλίας Ζαγοραίος.
 
Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, προκειμένου να ερευνηθεί η γνησιότητα πιστοποιητικού τυφλότητας που ανάρτησε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο κατηγορούμενος και να εντοπιστεί από ποιον φορέα χορηγήθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ