Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Μade in Greece ο Αντώνης Μπαρούνας: Γίνεται αντιπρόεδρος του mobile group της Lenovo για τη Δυτική Ευρώπη

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, θα αναφέρεται στον Oliver Ebel, Vice President & General Manager του Mobile Business Group της Lenovo για την περιοχή EMEA.

Τη θέση του vice president της Mobile Business Group της Lenovo για την περιοχή της Δυτικής Ευρώπης αναλαμβάνει ο Αντώνης Μπαρούνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο Αντώνης Μπαρούνας διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο καταναλωτικών προϊόντων.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην HP και συνέχισε για 14 χρόνια στην εταιρεία Wrigley, κατέχοντας διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Regional Managing Director για τη Νότια Ευρώπη, πριν ξεκινήσει η συνεργασία του με τη Sony το 2007.

Ο Αντώνης Μπαρούνας θα αναφέρεται στον Oliver Ebel, Vice President & General Manager του Mobile Business Group της Lenovo για την περιοχή EMEA και θα ηγηθεί της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας στη Δυτική Ευρώπη, καθώς και για την επίβλεψη του Global Telco Account Business της Lenovo στην περιοχή EMEA.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ