Έλληνας σταρ έγραψε το πιο συγκινητικό γράμμα του Χόλιγουντ για τη μαμά του

Ο John Stamos δεν ξεχνάει την μητέρα του που έφυγε από την ζωή πριν από τρία χρόνια.

Ο ίδιος, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει την απώλειά της και να τιμήσει την μνήμη της, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας στις 14 Μαίου, έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα.

Μέσα από το γράμμα υμνεί την πρώην μοντέλο και μητέρα του Loretta Phillips, το οποίο δημοσίευσε στο GoodHousekeeping.com.

«Καθόμουν στο τραπέζι της κουζίνας σου, στο ίδιο τραπέζι που κάναμε όλες τις οικογενειακές “ψυχοθεραπείες” και σκεφτόμουν πώς είναι δυνατό να περάσω μια ολόκληρη ημέρα χωρίς εσένα.

Ο John Stamos όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του Loretta (Πηγή Φωτό: Instagram)

Πραγματικά, πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να προχωρήσω την ζωή μου. Ήθελες να βρω το σημείωμα που μου έγραψες και τώρα σου γράφω πίσω», αναφέρει στο γράμμα του ο Stamos.

Το σημείωμα της μητέρας του Loretta έγραφε: «H ζωή είναι περαστική. Ξεπέρασέ την. Μην στεναχωριέσαι επειδή πέθανα. Να είσαι χαρούμενος που έζησα. Είχα μια καταπληκτική ζωή.»

Το σημείωμα της μητέρας του.

"Ήσουν το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου. Η φωνή σου, το όμορφο πρόσωπό σου, η αγάπη σου γυρνάνε συνέχεια στο μυαλό μου και σίγουρα στην καρδιά μου".

"Ίσως κάποτε να κάνω ένα παιδί ή δύο και να έχουν τα κόκκινα μαλλιά σου", αναφέρει μεταξύ των άλλων στο γράμμα του.

"Όσο απασχολημένος και αν είμαι ή όσο τρελή και αν είναι η ζωή, υπόσχομαι να τους γράφω μικρά σημειώματα, όπως έκανες εσύ σε εμένα"...
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ