Survivor- Κοκκινάκης για Σπαλιάρα: «Ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο»

Η κόντρα του Κώστα Κοκκινάκη με τον Γιάννη Σπαλιάρα έχει βγει εκτός ορίων...

Μετά την πρωτοφανή λεκτική επίθεση του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα, ο πολίστας αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε και για ποιό λόγο αντέδρασε κατά αυτόν τον τρόπο. 

Χαρακτηριστικά είπε: 

«Χθες ο Γιάννης στο Συμβούλιο αναφέρθηκε σε μια ψηφοφορία που είχαμε κάνει πριν ένα μήνα. Ο Λάμπρος βγήκε τυχαία. Επειδή έγινε τυχαία και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία, εγώ εκείνη τη στιγμή ορκίστηκα στα παιδιά ότι έγινε εντελώς τυχαία, δεν υπήρχε κανένας δόλος και τελείωσε εκεί το θέμα. Το ότι το ήξερε ο Σπαλιάρας ότι εγώ είχα ορκιστεί και είπε τέτοιες κουβέντες στο συμβούλιο με εξόργισε και γύρισα εδώ και εντάξει.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να κάνω άλλα πράγματα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Βασικά να τον πλακώσω στο ξύλο ήθελα. Και στο συμβούλιο και εδώ. Αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν. Βασικά τον έβρισα και του είπα ότι είναι ντροπή σου ενώ ήξερες ότι εγώ είχα ορκιστεί να λες τέτοιες ψευτιές στο συμβούλιο. Ο Γιάννης δεν απάντησε, δεν είπε τίποτα και σηκώθηκα και έφυγα».

Σε προσωπική του κουβέντα με την Ευρυδίκη σχολίασε τα «ανήθικα πράγματα που έλεγε ο Σπαλιάρας» και η δημοσιογράφος απάντησε

«Έκανες πολύ καλά που το χειρίστηκες έτσι. Δεν χρειαζόταν να φτάσεις σε τέτοιο σημείο. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Γιάννης και τι κακίες λέει. Και μάλιστα ανακατεύει άτομα στις κατηγορίες του τα οποία δεν βρίσκονται καν στο παιχνίδι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους». 

Νωρίτερα η ομάδα των Μαχητών φάνηκε ενοχλημένη και τρομαγμένη από την πρωτοφανή έκρηξη του Κοκκινάκη σχολιάζοντας πως «επιτέθηκε μέσα στο σκοτάδι στον Γιάννη».

Ωστόσο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Κώστας Κοκκινάκης έδωσε ένα προσωρινό τέλος στον άγριο τσακωμό καθώς ζήτησε συγγνώμη από όλη την ομάδα των Μαχητών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ