Δύο άστεγοι έγιναν οι ήρωες του Μάντσεστερ- Βοήθησαν τα θύματα μετά το μακελειό

Δύο άστεγοι άντρες έγιναν ήρωες του Μάντστερ καθώς έσπευσαν να βοηθήσουν τα παιδιά που έβγαιναν τραυματισμένα από τον συναυλιακό χώρο. 

Ο Στιβ Τζόουνς και ο Κρις Πάρκερ βρίσκονταν έξω από Manchester Arena όταν σημειώθηκε η τρομοκαρτική επίθεση που κόστισε το θάνατο σε 22 ανθρώπους. 

Ο 33χρονος Κρις ήταν στην περιοχή όπου πηγαίνει τακτικά για να ζητιανέψει χρήματα, ήταν παρών όταν έγινε η επίθεση και μιλάει για μια γυναίκα περίπου 60 ετών που πέθανε στα χέρια του, όπως διαβάζουμε και στο metro.co.uk  : 
«Άφησε την τελευταία πνοή της στα χέρια μου. Μου είπε ότι είχε πάει στη συναυλία με την οικογένειά της. Δεν σταμάτησα να κλαίω».

Ο Στιβ Τζόουνς είπε στο ITV News πώς βοήθησε παιδιά που είχαν χτυπηθεί από τα καρφιά της βόμβας. «Ήταν παιδιά γεμάτα αίματα, που έκλαιγαν και ούρλιαζαν. Έπρεπε να βγάλουμε τα καρφιά από τα χέρια τους και μερικά από το πρόσωπο ενός μικρού κοριτσιού».

«Το ότι είμαι άστεγος δεν σημαίνει ότι δεν έχω καρδιά ή ότι έχω πάψει να είμαι άνθρωπος», κατέληξε ο Τζόουνς.

Τα βρετανικά ΜΜΕ τους χαρακτήρισαν ήρωες καθώς αψήφισαν κάθε κίνδυνο και έσπευσαν να βοηθήσουν τα παιδιά που έβγαιναν έντρομα από το στάδιο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ