Θεσσαλονίκη: Μητέρα ανεβάζει βίντεο με αυτοκίνητο που παρασύρει την κόρη της ενώ κάνει ποδήλατο

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει ένα αυτοκίνητο να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης, να παρασέρνει ένα κοριτσάκι που κάνει ποδήλατο και να το εγκαταλείπει.
 

 

Το βίντεο ανήρτησε στο Facebook η μητέρα του κοριτσιού, ζητώντας πληροφορίες για τον όχημα το οποίο παρέσυρε και παράτησε τραυματισμένη στο δρόμο την κόρη της. 

Το κορίτσι τραυματίστηκε και θα χρειαστεί λίγος καιρός για να γίνει τελείως καλά, αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου..περίμενα ανταπόκριση αλλά αυτό που βλέπω είναι πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου. Ο ΘΕΟΣ να σας έχει όλους καλά!!!! Καλήμερα,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και την προσπάθεια να βοηθήσετε στο ατύχημα που είχε η κόρη μου που την εγκατέλειψε ο ασυνείδητος οδηγός. Εχω κάποια στοιχεία μέσα από το βίντεο που είδα, οπότε εδώ χρειάζομαι και την δική σας βοήθεια. Ισως γνωρίζει κάποιος κάτι για το αυτοκίνητο αυτό. Είναι μάρκας Alfa Romeo 147,χρώμα μαύρο με φιμέ τζάμια κι ασημί χειρολαβές στις πόρτες. Η πινακίδα του είναι στο πλάι. Ισως κάποιος να ξέρει κάτι με τα χαρακτηριστικά που δίνω. Σας ευχαριστώ και πάλι κι εύχομαι κανείς γονιός να μην ζήσει αυτό που έζησα και ζω. Εδώ βάζω και το βίντεο πως ακριβώς έγινε και φαίνεται το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τραβήξω καλές φωτογραφίες», γράφει ακριβώς στην ανάρτηση του βίντεο η μητέρα του κοριτσιού. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ