Ζευγάρι ομοφυλόφιλων περιμένει το πρώτο του βιολογικό παιδί- Έχουν ήδη δύο υιοθετημένα παιδιά

Ένα ζευγάρι γκέι από το Πόρτλαντ περιμένει το πρώτο του βιολογικό παιδί, καθώς ο ένας από τους δύο είναι τρανσέξουλα και έμεινε έγκυος. 

Ο Τριστάν Ριζ και ο Μπιφ Τσάπλοου είναι παντρεμένοι εδώ και μερικά χρόνια και οι δύο τους ήθελαν να φτιάξουν οικογένεια και να κάνουν παιδιά. Ο 34χρονος Τρίσταν ο οποίος είναι έγκυος, είχε συλλάβει ξανά παιδάκι το 2016 ωστόσο απέβαλε μετά από μερικές εβδομάδες.

Το ζευγάρι δεν σταμάτησε τις προσπάθειες. Έξι μήνες αργότερα, προς έκπληξή τους, ο Τριστάν έμεινε ξανά έγκυος. Στις πρώτες έξι εβδομάδες επισκέφτηκαν τον γυναικολόγο, ο οποίος έπρεπε να χειριστεί την εγκυμούνη ενός τρανσέξουαλ άνδρα.

«Μπορώ να το καταλάβω όταν κάποιος με κοιτάζει στο πρόσωπο και ψάχνει τα υπολείμματα της γυναίκας», είπε και πρόσθεσε: «Προσπαθούν να με φανταστούν με βαμμένα μάτια και χωρίς γένια». Ωστόσο, οι φόβοι του για τον γιατρό ήταν αβάσιμοι. «Δεν είχε την παραμικρή τρανσφοβία. Δεν του φαινόταν καθόλου περίεργο που ένας τύπος με γένια ισχυριζόταν ότι είναι έγκυος». 

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο υιοθετημένα παιδιά, ανίψια τους, τα οποία πήραν μαζί τους όταν οι γονείς τους κρίθηκαν ακατάλληλοι για να τα μεγαλώσουν.

Τώρα περιμένουν με αγωνία το δικό τους αγοράκι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ