Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έτοιμη για το θέατρο & την πασαρέλα: Πόσο την επηρέασε η ιστορία του παππού

Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου είναι η 17 χρονη εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου και μιλάει πρώτη φορά για τη ζωή της και τον παππού της.
 

Η κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της Μαρίας Μαρκέζη κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώτο του μόντελινγκ και ετοιμάζεται να μπει στο χώρο του θεάματος.

Η εγγονή του γνωστού πολιτικού λίγο καιρό μετά την αποφυλάκιση του παππού της μιλά στην Secret και την Σάσα Σταμάτη για την αδυναμία της στον Άκη Τσοχατζόπουλο και το bullying που δέχτηκε στο σχολείο εξαιτίας του ονόματός του.

Με τον πατέρα της Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο και την γιαγιά της Γκούντρουν.

«Θέλω ο παππούς μου να είναι καλά στην υγεία του μετά από όλη αυτή την περιπέτεια και την ταλαιπωρία που πέρασε στη φυλακή. Τώρα είναι στο νοσοκομείο και θέλουμε να γίνει καλά. Μαζί του όλα αυτά τα χρόνια πέρασε δύσκολα και η οικογένειά μου. Στο σχολείο τα πράγματα για 'μενα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Η Κιάρα μάλιστα, εξομολογήθηκε πως έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού της: «Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ