Την βίλα των ονείρων που είχε παρουσιάσει αποκλειστικά το eirinika αγόρασε η βασίλισσα του Μαρόκου Λάλα (Φωτό)

Η βασίλισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα αγόρασε την πολυτελή βίλα για 3,8 εκατομμύρια ευρώ.

Η σύζυγος του βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ', Λάλα Σάλμα αγόρασε πριν από λίγες ημέρες μία υπερπολυτελή βίλα στην Τζια που σχεδίασε και έχτισε ο αρχιτέκτονας Χρήστος Βλάχος.

Η βίλα έχει απίστευτη θέα, διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες, εννέα μπάνια, πισίνα, spa, σάουνα και κήπο 5 στρεμμάτων και κόστισε στην βασίλισσα του Μαρόκου 3,8 εκατομμύρια ευρώ.

Η πολυτελής βίλα άνηκε σε γνωστό Ιταλό τραπεζίτη, ο οποίος φαίνεται να μην εμφανίζεται καθόλου στα χαρτιά, γεγονός που φέρνει το κτίσμα να ανήκει φαινομενικά σε ελβετική εταιρεία που έκανε και την πώληση.

Η μοναδική αρχιτεκτονική του Χρήστου Βλάχου εντυπωσιάζει για το ιδιαίτερο design στους χώρους και τα πετρόκτιστα εξωτερικά χωρίσματα.

Ο Χρήστος Βλάχος είναι ένας διακεκριμένος Έλληνας αρχιτέκτονας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Polytecnico di Milano. Το αρχιτεκτονικό του έργο εστιάζεται σε κτίρια κατοικιών.

Έχει καταξιωθεί χάρη στην υψηλή αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ποιότητα των έργων του, τα περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται στην Κέα, και χαίρει της εμπιστοσύνης ενός απαιτητικού πελατολογίου.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ