Ελλάδα – Βοσνία-Ερζεγοβίνη ζωντανά στην COSMOTE TV

Απολαύστε τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις και σειρές στην COSMOTE TV.

Πλούσια είναι και αυτή την εβδομάδα, η αγωνιστική δράση που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV, μέσα από τα κανάλια, COSMOTE SPORT.

 

Η πορεία των ευρωπαϊκών ομάδων προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα, έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες. Στο επίκεντρο, τίθεται ο αγώνας της Εθνικής με τη Βοσνία -Ερζεγοβίνη (Παρασκευή 9/6, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Ανάμεσα στα ματς του ίδιου ομίλου που θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά την ίδια ημέρα, βρίσκεται αυτό μεταξύ της Εσθονίας, με την πρωτοπόρο του ομίλου, ομάδα του Βελγίου (21.45, COSMOTE SPORT 2HD) καθώς και το Γιβραλτάρ - Κύπρος (21.45, COSMOTE SPORT 4HD). Στο πρόγραμμα υπάρχει και το ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου, Ισλανδία-Κροατία, Κυριακή 11/6, 21.45, COSMOTE SPORT 8HD), όπως και το ματς της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Γερμανίας, με το Σαν Μαρίνο (Σάββατο 10/6, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD).

 

Αυτή την εβδομάδα, ξεχωρίζει επίσης η συνάντηση «κορυφής» της Εθνικής, που κατέκτησε το Euro 2004, με την Ίντερ στην οποία θα αγωνίζονται παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας, όταν  το 2010 κατέκτησε το κύπελλο του UEFA Champions League, αλλά και παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομα τους με το τον ιστορικό σύλλογο του Μιλάνου (Τετάρτη 7/6, 20.30, COSMOTE SPORT 1HD).

Στο μπάσκετ, οι τελικοί του ΝΒΑ συνεχίζονται στο COSMOTE SPORT 4HD, με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, καθώς προηγούνται με 2-0 και μένει να δούμε  πώς θα αντιδράσει ο LeBron James και η παρέα του, εντός έδρας αυτή τη φορά (08/06, 04.00 & 10/06, 04.00).

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εκτός από τη Formula1 και το Γκραν Πρι του Καναδά, μπορούν να παρακολουθήσουν τον 7ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP, που θα γίνει στη Βαρκελώνη. Από την Παρασκευή 9/6, συντονιζόμαστε στις 10.50 με το Circuit de Barcelona-Catalunya, για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές. Το Σάββατο 10/6, στις 15.05 θα ξεκινήσουν οι κατατακτήριες, ενώ ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 11/6, στις 14.30 (COSMOTE SPORT 5HD.

Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν και αυτή την εβδομάδα, ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της κωμωδίας, Ανυπόφοροι Γείτονες 2 (Neighbors 2: Sorority Rising), με το δίδυμο Σεθ Ρόγκεν - Ζακ Έφρον να επιστρέφει, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει από κοινού, τους νέους, ενοχλητικούς γείτονες (Κυριακή 11/6, COSMOTE CINEMA 1HD, 21.00, ζώνη Blockbuster). Στο ίδιο κανάλι, έρχεται η πρεμιέρα της δραματικής ταινίας, Η Μεγάλη Επιστροφή (Coming Home), του πολυβραβευμένου Κινέζου σκηνοθέτη Τζανγκ Γι Μόου, (Πέμπτη 8/6, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres) ενώ, την  Παρασκευή 9/6, δεν χάνουμε την κωμωδία, Το Δόλωμα (A La Mala) ( 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζει σε Α’ Προβολή η ταινία Μαντάμ Μποβαρί, που εκτυλίσσεται στη Νορμανδία του 19ου αιώνα και περιστρέφεται γύρω από την κόρη ενός αγρότη, η οποία  νιώθει παγιδευμένη στον μικρόκοσμο της επαρχίας. Στο κανάλι, ξεκινάει τις Τρίτες του Ιουνίου το αφιέρωμα στον πρωτοπόρο του βρετανικού Νέου Κύματος στον Κινηματογράφο και βραβευμένο με OSCAR® σκηνοθέτη, Τόνι Ρίτσαρντσον.

Στο FOX, δεν χάνουμε την Παρασκευή 9/6, στις 21.50, την πρεμιέρα του 4ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, Sleepy Holllow. Στη νέα σεζόν, θα παρακολουθήσουμε περισσότερα υπερφυσικά πλάσματα και μυστήρια.

 

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το blockbuster, Λόγκαν, με τον Χιου Τζάκμαν (Παρασκευή 9/6).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ