Κάθε μήνας έχει το δικό του άνθος: Το δικό σας ποιο λουλούδι είναι; Γλαδιόλα για τους λέοντες του Αυγούστου

Κάθε ζώδιο έχει και το... λουλούδι του! 12 μήνες Άνοιξη!

Εσείς το ξέρατε ότι κάθε μήνας αντιπροσωπεύεται από ένα μοναδικό λουλούδι;

Αν όχι, βρείτε τον μήνα σας στα παρακάτω λουλούδια που δημοσιεύει το housebeautiful.com και κάντε το λουλούδι του ζώδιού σας το αγαπημένο σας!

1. Ιανουάριος - Γαρύφαλλο

Συμβολίζει την αγάπη και την διαφορετικότητα. Μια πολύχρωμη πινελιά μέσα στο κρύο του Ιανουαρίου. Όσοι είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο, είστε προσγειωμένοι και έμπιστοι.

2. Φεβρουάριος - Βιολέτα

Οι βιολέτες είχαν την τιμητική τους στην Βικτωριανή Εποχή, λόγω του μωβ χρώματός τους. Όσοι είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο είστε σοφοί και ήσυχοι χαρακτήρες. Χρειάζεστε τον χρόνο σας για να ανοιχτείτε στους ανθρώπους αλλά μόλις το κάνετε, είστε έμπιστοι.

3. Μάρτιος - Νάρκισσος

Πρόκειται για το άνθος της τύχης και οι διάφορες κουλτούρες λένε διάφορες ιστορίες για αυτό. Όσοι είστε γεννημένοι τον Μάρτιο, ζείτε μια γαλήνια ζωή μέσα στην ευτυχία. Είστε δημιουργικοί και ευγενικοί σε όσους γνωρίζετε.

4. Απρίλιος - Μαργαρίτα

Σύμβολο αγνότητας. Όσοι είστε γεννημένοι τον Απρίλιο, είστε πρόσχαροι και φωτίζετε την καθημερινότητα των γύρω σας.

5. Μάϊος - Λίλιουμ

Η εποχή που ανθίζει το λίλιουμ, σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού. Όσοι γεννηθήκατε τον Μάϊο, είστε πρακτικοί άνθρωποι και χειρίζεστε καλά δύσκολες καταστάσεις.

6. Ιούνιος - Τριαντάφυλλο

Αν και το τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει τον έρωτα και το πάθος, ανάλογα με το χρώμα του συμβολίζει και διαφορετική κατάσταση. Όσοι έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, είστε ρομαντικοί, τα πηγαίνετε καλά με τους άλλους και μπορείτε να προσαρμοστείτε σε καινούργια δεδομένα με ευκολία.

7. Ιούλιος - Δελφίνιο

Έχει πάρει το όνομά του από το κωνικό του σχήμα, που θυμίζει μύτη δελφινιού. Όσοι είστε γεννημένοι τον Ιούλιο, έχετε χιούμορ και η γοητεία σας κάνει τους γύρω σας να νιώθουν ευχάριστα.

8. Αύγουστος - Γλαδιόλα

Το όνομα της προέρχεται από τη λατινική λέξη για το "σπαθί". Συμβολίζουν τη δύναμη, αφού φύτρωναν γύρω από τους αρχαίους Έλληνες πολεμιστές για να τους προστατεύουν στο πεδίο της μάχης. Όσοι είστε γεννημένοι τον Αύγουστο, είστε δυναμικά άτομα που κάνετε τα πάντα για να πετύχετε. Είστε ηγετικές φυσιογνωμίες και η δύναμή σας είναι μεγάλη.

9. Σεπτέμβριος - Άστερ

Το άστερ (από την ελληνική λέξι για το αστέρι), λέγεται ότι δημιουργήθηκε από αρχαίες ελληνικές θεότητες. Όσοι είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, είστε τελειομανείς, ευαίσθητοι αλλά και κοινωνικοί.

10. Οκτώβριος - Καλέντουλα

Η καλέντουλα φέρνει το φθινόπωρο μέσα από το πορτοκαλί χρώμα της. Όσοι είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο, είστε ζεστοί, φιλικοί και απλοί χαρακτήρες.

12. Νοέμβριος - Χρυσάνθεμο

Οι Ιάπωνες θεωρούν τα χρυσάνθεμα σύμβολο της τελειότητας. Όσοι είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, είστε ειλικρινείς και ευγενικοί. Κάνετε εύκολα νέους φίλους και προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε όλους.

12. Δεκέμβριος - Γκι

Σύμβολο τύχης για τον Δεκέμβριο, αφού αντιπροσωπεύει επάξια την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών. Όσοι είστε γεννημένοι αυτό τον μήνα, είστε αμυντικοί χαρακτήρες και υπερασπίζεστε τον εαυτό σας σθεναρά, όταν κάποιος σας κριτικάρει για κάτι που κάνετε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ