Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γνωρίστε τη Sophia, την πιο έξυπνη γυναίκα στον κόσμο- Φιλοδοξεί να μοιάσει στην Όντρεϊ Χέπμπορν

Αυτό το ρομπότ έχει γερές φιλοδοξίες.

Οι γυναίκες είναι από την φύση τους έξυπνες, αλλά αυτή η εταιρεία από το Χονγκ Κονγκ το πήγε ένα βήμα πιο πέρα.

Δημιούργησε την Sophia, ένα όμορφο γυναικείο ρομπότ που τα.. ξέρει όλα!

Οι κατασκευαστές του πιο έξυπνου γυναικείου ρομπότ είναι η εταιρεία τεχνολογίας αιχμής Hanson Robotics με έδρα -ποια άλλη- το Χονγκ Κονγκ.

Είναι προγραμματισμένη για να γνωρίζει ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή των ανθρώπων είναι το συναίσθημα, ο σεβασμός, η συμπόνοια.

Η Sophia έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει εμφανιστεί σε εκπομπές και στην Αμερική, όπως αυτή του Jimmy Fallon.

Αυτή τη στιγμή είναι ό,τι πιο κοντά στην ανθρώπινη νοημοσύνη: σχεδιάστηκε για να μοιάζει στην Όντρεϊ Χέπμπορν και χωρίς όλα αυτά τα ηλεκτρόδια στο κεφάλι, άνετα θα μπορούσε κάποιος να την μπερδέψει με άνθρωπο. Πηγή: www.lifo.gr

Αυτή τη στιγμή είναι ό,τι πιο κοντά στην ανθρώπινη νοημοσύνη: σχεδιάστηκε για να μοιάζει στην Όντρεϊ Χέπμπορν και χωρίς όλα αυτά τα ηλεκτρόδια στο κεφάλι, άνετα θα μπορούσε κάποιος να την μπερδέψει με άνθρωπο.

Το πιο συναρπαστικό από όλα όσα έχει κάνει αυτό το τρομερό ρομπότ, είναι η εμφάνισή του στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης έκδοσης του περιοδικού Elle!

Δεν θα μπορούσαμε να μην πούμε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της, από όποια οπτική και να το δει κανείς!

Είναι προγραμματισμένη για να γνωρίζει ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή των ανθρώπων είναι το συναίσθημα, ο σεβασμός, η συμπόνοια Πηγή: www.lifo.gr
Οι κατασκευαστές της -η εταιρεία τεχνολογίας αιχμής Hanson Robotics με έδρα το Χονγκ Κονγκ- Πηγή: www.lifo.gΟι κατασκευαστές της -η εταιρεία τεχνολογίας αιχμής Hanson Robotics με έδρα το Χονγκ Κονγκ-

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ