Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Χούκλη στον Σταύρο Θεοδωράκη: "Σιγά μην κλάψεις σιγά μη φοβηθείς, επάνω του"

O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Μηνύματα συμπαράστασης δέχεται από χθες το βράδυ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος χειρουργείται σήμερα στο Metropolitan προκειμένου να του αφαιρεθεί μια νεοπλασία στην κάτω κοιλία. 

Με μια συγκινητική ανάρτηση της η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη συμπαραστέκεται στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Η Μαρία Χούκλη που για χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο και είναι στενή φίλη του Σταύρου Θεοδωράκη του έγραψε ένα ζεστό μήνυμα χρησιμοποιώντας τον πασίγνωστο στίχο από το τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα «Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ». Έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: «Σιγά μην κλάψεις, σιγά μη φοβηθείς. Επάνω του».

Περαστικά για την περιπέτεια υγείας που περνάει ευχήθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. "Περαστικά Σταύρο Θεοδωράκη και καλή ανάρρωση. Είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις!" έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στον λογαριασμό του στο Twitter για τον επικεφαλης του Ποταμιού.

 

Στο νοσοκομείο ο Σταύρος

O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί η νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε. 

Ο όγκος στην περιοχή της κάτω κοιλίας είχε εντοπισθεί περίπου προ διμήνου στο ΓΝΑ, όπου ο κ.Θεοδωράκης είχε υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τελικά, ο κ.Θεοδωράκης αποφάσισε να μην αφήσει άλλο χρόνο να περάσει και σήμερα εισήχθη στο νοσοκομείο Metropolitan όπου θα υποβληθεί στην επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου.

Η εκτίμηση των γιατρών του κ.Θεοδωράκη είναι ότι η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το κόμμα «ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ