Good news: Πώς το Ελευθέριος Βενιζέλος ξεπέρασε το Charles De Gaulle στο Παρίσι

Σημαντική θέση έχει το Ελευθέριος Βενιζέλος στην κατάταξη των αεροδρομίων για το 2017.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται  σύμφωνα με την κατάταξη των αεροπορικών εταιριών για την άνοιξη του 2017 από την AirHelp σε υψηλή θέση.

Το Ελ. Βενιζέλος κατακτά την 27η θέση, σημειώνοντας καλύτερο σκορ από το Charles de Gaulle του Παρισιού και το αεροδρόμιο του Μιλάνου που βρίσκεται στην 30η θέση, σύμφωνα με την Airhelp που η βαθμολόγηση της είναι από τις πιο έγκυρες και σαφείς, αφού βασίζεται στην εξυπηρέτηση, τις επιδόσεις, τη συνέπεια, την ποιότητα, την επεξεργασία αιτημάτων κ.ο.κ.

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Singapore Airlines της Σιγκαπούρης και το αεροδρόμιο Singapore Changi Airport, παίρνοντας την πρωτιά από την Qatar Airways, η οποία φέτος κατακτά την τρίτη θέση. Στη δεύτερη θέση συναντάμε την Etihad Airways, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Austrian Airlines και η Air Transat.

H δική μας Olympic Air βρέθηκε στην 39η θέση της λίστας, σημειώνοντας σκορ 7,46 στα 10, με το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη να είναι το πιο συχνό της χώρας και να βρίσκεται στην 61η θέση παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ