Βίντεο ντοκουμέντο απο την έκρηξη στις Βρυξέλλες: Θα τίναζε στον αέρα τον σιδηροδρομικό σταθμό- Νεκρός ο δράστης;

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά την έκρηξη στις Βρυξέλλες.

Βέλγοι στρατιώτες που περιπολούσαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών  «εξουδετέρωσαν» έναν ύποπτο έπειτα από μια έκρηξη μικρής ισχύος.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δράστης, πριν προκαλέσει την έκρηξη φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ».

Βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού των Βρυξελλών, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την μικρής ισχύος έκρηξη που προκάλεσε δράστης ο οποίος σκόπευε να τινάξει στον αέρα τον σταθμό, δημοσιεύει το dailymail.co.uk.

 

 

Στο βίντεο διακρίνουμε τον καπνό που προκάλεσε η έκρηξη, καθώς και τον κόσμο που κυκλοφορεί, αφού η αστυνομία δεν είχε προλάβει ακόμη να εκκενώσει τον σταθμό.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο δράστης φορούσε γιλέκο ή ζώνη με εκρηκτικά και φέρεται να είναι νεκρός από την αστυνομία, σύμφωνα με βελγικά μέσα.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Ο δράστης της χθεσινής επίθεσης στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών ταυτοποιήθηκε, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών Γιαν Γιαμπόν, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά του.

"Η ταυτότητα του τρομοκράτη είναι γνωστή. Μπορέσαμε να τον ταυτοποιήσουμε", δήλωσε ο Γιαμπόν στον βέλγικο τηλεοπτικό σταθμό RTBF.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ