Άπαικτο! Βρετανοί τουρίστες έκλεισαν άφιξη για διακοπές στην Κεφαλονιά και ξενοδοχείο στην Πάτμο!

Θα προσγειώνονταν στην Κεφαλονιά και θα έμεναν σε ξενοδοχείο της... Πάτμου!

Πολλές φορές οι ξένοι τουρίστες, κλείνουν ξενοδοχείο μακριά από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι. Αλλά αυτό που παραλίγο να πάθει ένα ζευγάρι Βρετανών που μάλλον δεν έλαβαν υπόψη ότι στην Ελλάδα μεσολαβεί και μια.. θάλασσα μεταξύ των νησιών είναι απίστευτο.

Το ζευγάρι από το Εσεξ ήθελε να επισκεφθεί την Κεφαλονιά και έκλεισε ένα πακέτο διακοπών από το LastMinute.com για 945 λίρες.
Μέσα στο ποσό ήταν η πτήση από το αεροδρόμιο Στάνστεντ προς το νησί του Ιονίου.


Ομως, όταν η Παουλίν Λίνγκερ διάβασε τις λεπτομέρειες της κράτησης, έπαθε σοκ, καθώς σε κάποιο σημείο αναφερόταν ότι «Με τη διαμονή στο Skala Hotel θα είστε στο κέντρο της Πάτμου»!
Οταν τηλεφώνησε στην εταιρεία, στο τηλεφωνικό κέντρο της είπαν ότι γνώριζε τις λεπτομέρειες του πακέτου και το αγόρασε, οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Τελικά όμως, αφού η γυναίκα δημοσιοποίησε το θέμα σε τηλεοπτική εκπομπή, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει το ζευγάρι, ενώ απέδωσε το πρόβλημα σε τεχνικό λάθος. «Υπάρχει Σκάλα στην Πάτμο αλλά και στην Κεφαλονιά, οπότε έγινε λάθος αναγνώριση του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς», ανέφερε εκπρόσωπος του Lastminute.com.

Ομως, σύμφωνα με το independent.co.uk, ακόμη κι όταν η εφημερίδα ενημέρωσε την εταιρεία για το πρόβλημα, την επόμενη ημέρα συνέχιζε να προσφέρει πακέτα διακοπών με πτήσεις προς την Κεφαλονιά και διαμονή σε ξενοδοχεία της Πάτμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ