Η Φωτεινή Βελεσιώτου & οι "Μέλισσές" της μας ταξιδεύουν στο φεστιβάλ "Λιπάσματα 2017 - Φεστιβάλ στη θάλασσα"

Η Φωτεινή Βελεσιώτου μαζί με τους εκλεκτούς της φίλους τραγουδούν στο νέο φεστιβάλ της Δραπετσώνας "Λιπάσματα 2017 - Φεστιβάλ στη θάλασσα".

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με πολλές sold out εμφανίσεις και μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν στις αποσκευές της, έρχεται μαζί με τους εκλεκτούς φίλους της στο νέο φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα», στο νέο πολυχώρο που δημιουργήθηκε στο παλιό εργοστάσιο λιπασμάτων στην Δραπετσώνα.

Σε ένα αληθινό ταξίδι παρέα με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, θα γίνουμε μια «αγκαλιά» ξεφεύγοντας από τα όρια ενός κλασσικού μουσικού προγράμματος.



Η προσωπική της δισκογραφία με τις «Μέλισσες», τα «Διόδια», τη «Στάχτη» κ.α. συνδυάζεται με μουσικές στιγμές που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του όπως το «Περαστικός κι αμίλητος», «Με σένα πλάι μου», «Δε λες κουβέντα» και άλλα...

Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Στην είσοδο συλλέγουμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου

Σταθεροί συνταξιδιώτες:

Ενορχήστρωση, πιάνο, ακορντεόν: Νίκος Παπαναστασίου

Μπουζούκι: Γιώργος Καραμφίλλης

Kοντραμπάσο: Διονύσης Μακρής

Nτραμς: Θωμάς Κωστούλας.

Ωρα έναρξης: 21.30

Ελεύθερη είσοδος

Πρόσβαση: Από ΗΣΑΠ Πειραιά, το τρόλει 20 και το λεωφορείο 859, Στάση Δραπετσώνα .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ