Μείνετε άνετες & στυλάτες στην ζέστη του Ιουλίου με αυτά τα 20 σούπερ σύνολα!

Ο Ιούλιος είναι ένας από τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, επίσης όμως είναι ο μήνας που προτιμάμε να κάνουμε τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Απαραίτητα είναι λοιπόν τα δροσερά και όμορφα καλοκαιρινά σύνολα

Τα 20 σύνολα που σας προτείνουμε είναι ιδανικά τόσο για την πόλη, όσο και για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Είναι outfit που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, χωρίς βέβαια να λείπουν και υπέροχες ιδέες με σύνολα για γάμο ή βάπτιση.

Must είναι τα καυτά σορτσάκια, και τα αέρινα φορέματα και φούστες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν το επιθυμείτε δεν μπορείτε να φορέσετε ένα λευκό ή χρωματιστό παντελόνι σε συνδυασμό με ένα υπέροχο top ή crop top. Εξάλλου, τόσο τα χρωματιστά παντελόνια, όσο και οι παντελόνες αποτελούν υπέροχες επιλογές για ένα όμορφο καλοκαιρινό σύνολο.

Αν επιλέξετε λοιπόν να φορέσετε ένα χρωματιστό εφαρμοστό παντελόνι, συνδυάστε το με ένα αέρινο και ριχτό μπλουζάκι ή ένα crop top. Το αέρινο top σας μπορεί να αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι ή να διαθέτει επίπεδα, βολάν κλπ. Τα υφάσματα που μπορείτε να επιλέξετε είναι σατέν, βαμβακερά, μουσελίνα ή δαντέλα. Ότι κι επιλέξετε όμως το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Τα μπλουζάκια ή τα φορέματα με έναν ώμο θα αποτελέσουν και φέτος το καλοκαίρι κορυφαία τάση στη μόδα σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr. Φορέστε τα λοιπόν και δημιουργήστε σαγηνευτικά και μυστηριώδη θηλυκά σύνολα.

Οι μακριές φούστες, ψηλόμεσες ή όχι, είναι επίσης ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. Ειδικά αν πρόκειται για μια φούστα με σκίσιμο στο πλάι. Συνδυάστε τη με υπέροχα εφαρμοστά top ή crop top και δημιουργήστε εντυπωσιακά σύνολα κατάλληλα ακόμα και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας.

Η κορυφαία όμως επιλογή πολλών γυναικών είναι τα καυτά – κοντά σορτσάκια και οι μίνι φούστες. Αυτά τα γυναικεία είδη ρουχισμού αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα καλλίγραμμα πόδια σας. Ιδιαίτερα δε, αν είναι μαυρισμένα!

Για να τα κάνετε βέβαια να δείχνουν ακόμη πιο ωραία, ψηλότερα και λεπτότερα, συνδυάστε το σορτς ή την μίνι φούστα σας με υπέροχα nude πέδιλα. Αυτό το μικρό κι όμως θαυματουργό τρικ κάνει τα πόδια να δείχνουν ενιαία, χωρίς να χωρίζονται σε δυο μέρη από τα παπούτσια και το σορτς σας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ