Τελικά ηταν μητέρα τεσσάρων παιδιών η 62χρονη εργαζόμενη γυναίκα που πέθανε μαζεύοντας σκουπίδια

Η άτυχη γυναίκα που έφυγε προδωμένη από την καρδιά της, ήταν μητέρα 4 παιδιών

Την τελευταία της πνοή άφησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η άτυχη 62χρονη Ντανιέλλα Πρελορέντζου που εργαζόταν ως καθαρίστρια στον δήμο Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες η 62χρονη οδοκαθαρίστρια είχε κάνει δύο βάρδιες μέσα σε ένα 24ωρο και τα ξημερώματα του Σαββάτου προτού ξεκινήσει να δουλεύει αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ανακοπή καρδιάς.

Η Nτανιέλα Πρελορέντζου ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, ένα εκ των οποίων ΑμΕΑ. Πρωτοέπιασε δουλειά στον τομέα καθαριότητας του δήμου Ζωγράφου ως συμβασιούχος αλλά είχε γίνει αορίστου χρόνου μετά από δικαστική απόφαση.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει ότι η άτυχη γυναίκα «έπεσε θύμα της εντατικοποίησης, της δουλείας σε ακατάλληλες συνθήκες εργασίας», καθώς το βράδυ που ετοιμαζόταν να αναλάβει τα καθήκοντά της, θα έπιανε βάρδια για δεύτερη φορά σε λιγότερο από 24 ώρες, αφού δούλευε και το πρωί της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ