Βόλος: Οικιακή βοηθός ξάφρισε την κάρτα αναλήψεων του 70χρονου που φρόντιζε και το ρίξε σε αγορές ρούχων&ηλεκτρονικών

Μια αδίστακτη 40χρονη η οποία είχε προσληφθεί ως οικιακή βοηθός άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό του ηλικιωμένου που φρόντιζε. 

Η «αφαίμαξη» στον λογαριασμό του εργοδότη της γινόταν επί μήνες, αλλά αποκαλύφτηκε μόλις πριν από λίγες μέρες όταν ο 70χρονος πήγε στην τράπεζα για να πάρει τη σύνταξή του.

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», όταν ο ηλικιωμένος έκανε ενημέρωση στο βιβλιάριό του, διαπίστωσε εμβρόντητος ότι είχαν κάνει φτερά από τον λογαριασμό του 3.800 ευρώ!

Αμέσως έκανε καταγγελία στην Ασφάλεια Βόλου, που ξεκίνησε έρευνα στο περιβάλλον του θύματος για να διαπιστώσει ποιος είχε πρόσβαση στον λογαριασμό.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η 40χρονη οικιακή βοηθός είχε κάνει αγορές από γνωστές εταιρείες ηλεκτρικών ειδών και κινητής τηλεφωνίας, από καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων και σε από σούπερ μάρκετ.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών η οικιακή βοηθός  «έσπασε» και ομολόγησε πως είχε κλέψει από το πορτοφόλι του ηλικιωμένου την κάρτα ανάληψης που είχε πάνω κολλημένο και το pin!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την «έμπιστη» οικιακή βοηθό που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής, ωστόσο συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν πόσα ήταν τα χρήματα που οικειοποιήθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ