O Μπραντ Πιτ του Ιράκ βρέθηκε άγρια δολοφονημένος - Τον ακρωτηρίασαν γιατί είχε άλλη άποψη...

Δολοφονημένος άγρια και ακρωτηριασμένος βρέθηκε σε δρόμο της Βαγδάτης ο ιρακινός ηθοποιός και μοντέλο Καράρ Νούσι.

Ο Νούσι που είχε γίνει γνωστός από την παρουσία του στην τηλεόραση και το θέατρο και ήταν ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «Μπραντ Πιτ του Ιράκ»,  είχε γίνει στόχος των φανατικών μουσουλμάνων λόγω της εμφάνισής του και της δημόσιας επικριτικής στάσης του απέναντι στην ομοφοβία.

εξαιτίας της δημόσιας αυτής στάσης του αλλά και της εμφάνισης του καθώς ντυνόταν με «φανταχτερά» ρούχα και είχε μακριά μαλλιά, προκαλώντας τον μουσουλμανικό συντηρητισμό είχε δεχτεί αρκετές απειλές θανάτου, τόσο από σουνίτες, όσο και από σιίτες.

Ο ίδιος ήταν σιίτης, και στις δημόσιες ομιλίες και ως προσωπική στάση αρνιόταν την οργανική χρήση της θρησκείας. Το σώμα του βρέθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Βαγδάτης που όλο και περισσότερο «φορτίζεται» και διχάζεται από το θρησκευτικό φανατισμό. Είχε σημάδια από βασανιστήρια και μαχαιριές σε όλο το σώμα του.

Σύμφωνα με τη lifo.gr, την Κυριακή οι φίλοι και οι συγγενείς του είχαν αναφέρει την εξαφάνιση. Οι ίδιοι λένε ότι ο Καράρ δεν προσπάθησε να προστατευτεί από αυτούς που τον απειλούσαν. Συνέχιζε τις βόλτες του στους δρόμους της συντηρητικής Βαγδάτης, όπου και βρέθηκε νεκρός.

«Τον θυμόμαστε χαμογελαστό. Δεν έκανε κακό σε κανέναν», ανέφερε ένας από τους φίλους του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ