Αληθινή ιστορία σαν σινεμά: Δύο φίλοι πέθαναν την ώρα που έτρωγαν - Tο μυστήριο έλυσε ο ιατροδικαστής

Οι δύο άντρες απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους, κρέας με φασόλια κονσέρβας όταν ξαφνικά έχασαν τη ζωή τους.

Πολλά διαφορετικά σενάρια, πολλές συνωμοσίες ήρθαν στο μυαλό των κατοίκων μιας επαρχιακής πόλης στη Γαλλία όταν έμαθαν ότι δύο γείτονές τους πέθαναν την ώρα που έτρωγαν μαζί.

Οι δύο άντρες απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους, κρέας με φασόλια κονσέρβας όταν ξαφνικά έχασαν τη ζωή τους. Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες βρέθηκαν καθισμένοι στις θέσεις τους στο δωμάτιο σαν το σκηνικό να είχε παγώσει στο χρόνο , όπως δημοσιεύει η lifo.gr.

Αυτή η πληροφορία γρήγορα διαδόθηκε στους ντόπιους της επαρχιακής πόλης, Authon-du-Perche, με αποτέλεσμα τόσο η περιοχή να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσο και να αποτελέσει την αφορμή να δημιουργηθούν διάφορα σενάρια γύρω από τον μυστήριο θάνατο των δύο άτυχων αντρών.

Σύμφωνα με τον Guardian, ούτε η σορός του 38χρονου, Olivier Boudin που βρέθηκε στο έδαφος, ούτε αυτή του 69χρονου, Lucien Perot που ήταν στο τραπέζι μπροστά από ένα μισοτελειωμένο πιάτο, είχαν σημάδια επίθεσης ή πάλης.

Μια γειτόνισσα που εντόπισε τις σορούς τους το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, αρχικά υπέθεσε ότι οι δύο άντρες ήταν κουρασμένοι έπειτα από κάποιο πάρτι και γι αυτό ο 38χρονος ήταν ξαπλωμένος. Στη συνέχεια, όταν παρατήρησε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού καθόταν στο τραπέζι με το μισοφαγωμένο φαγητό μπροστά του νόμισε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Μόλις, όμως, διαπίστωσε ότι δεν είχαν τις αισθήσεις τους κάλεσε την αστυνομία.

Στην αρχή, οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι τα θύματα υπέστησαν δηλητηρίαση ή μόλυνση από το φαγητό κονσέρβας που κατανάλωσαν, ωστόσο οι τοξικολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν ήταν αρνητικές. Ακολούθησαν διάφορα σενάρια για τον ανεξήγητο θάνατό τους.

Τελικώς, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η απάντηση ήταν πιο συνηθισμένη απ' όσο θα περίμενε κανείς.

Τι είχε συμβεί; Ο 69χρονος που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πνίγηκε από ένα κομμάτι κρέας την ώρα που έτρωγε, ενώ ο 38χρονος, ο οποίος υπέφερε από μία γενετική καρδιακή πάθηση, υπέστη ανακοπή μόλις είδε τον φίλο του να πνίγεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ