Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Ήμουν ένα ατύχημα στη μήτρα της μάνας μου - Δεν ήμουν επιθυμητός από τους γονείς μου

Συγκλονίζουν τα λόγια του διάσημου ηθοποιού.

Συγκλονίζουν τα λόγια του διάσημου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ότι ήταν ανεπιθύμητος από τους γονείς του και ότι επέζησε απόπειρας έκτρωσης με βελόνες πλεξίματος. Αυτά, τουλάχιστον, υποστηρίζει στο καινούργιο του βιβλίο που έχει τον τίτλο «Αθώος».

Σε αυτό, ο Γάλλος ηθοποιός γράφει ότι «μιας και δεν ήμουν επιθυμητός από τους γονείς μου, μιας και σιγουρεύτηκαν ότι ήξερα πως ήμουν ένα ατύχημα στη μήτρα της μάνας μου, ότι επέζησα από τις βελόνες πλεξίματος, ήμουν πάντα πολύ ευτυχισμένος που ήμουν εκεί, που ζούσα πάντα σαν κάποιος που ήθελε να είναι ένα δώρο στους άλλους», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Είμαι λίγο σαν τη γάτα που κάποιος θέλει να πνίξει, αλλά που βγήκε από το σάκο και βρέθηκε μόνη στην όχθη. Θα μπορούσα να γίνω μια αγριόγατα, αλλά εκμεταλλεύτηκα αυτή την απεριόριστη ελευθερία κι άνοιξα διάπλατα τα μάτια μου να παρατηρήσω τα γύρω μου» εξομολογείται.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έδωσε χθες συνέντευξη στην Κάντις Μπέργκεν - της οποίας ο πρώτος σύζυγος ήταν ο Γάλλος σκηνοθέτης Λουί Μαλ - στο Γαλλικό Ινστιτούτο στη Νέα Υόρκη.

Στη συνέντευξη αναφέρθηκαν και στη φιλία του ηθοποιού με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος του χορήγησε ρωσική υπηκοότητα, το 2013. Σχετικά με αυτό, ο Ντεπαρτιέ είχε πει στο παρελθόν: «Νομίζω ότι του άρεσε αμέσως η πλευρά του χούλιγκαν που έχω. Το ότι, κάποιες φορές, με μάζευαν απ' το πεζοδρόμιο λιάρδα. Όπως και σε μένα, κανείς δεν θα στοιχημάτιζε ούτε ένα σεντ στον Πούτιν, όταν ήταν 15 χρονών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ