Πρόσκληση στην 32η Πανελλήνια Έκθεση Έργων Κρατουμένων και Προϊόντων Φυλακών

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα  19.00 στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ)  Ερμού 134, Σταθμός ΗΣΑΠ: Θησείο.

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε σε μια διαφορετική, ξεχωριστή ως προς το συμβολισμό της και το κοινωνικό της μήνυμα Έκθεση: Στην 32η  Πανελλήνια   Έκθεση Έργων Κρατουμένων και Προϊόντων Φυλακών. 

 

Τα έργα αυτής της έκθεσης αποτελούν απόδειξη της δουλειάς των ανθρώπων στα Καταστήματα Κράτησης και μεταφέρουν ένα μήνυμα στην κοινωνία:  Η επανένταξη χρειάζεται θέληση, πείσμα, σκληρή δουλειά και κοινωνική αποδοχή!

 

Ας υποδεχτούμε -και αποδεχτούμε- λοιπόν έμπρακτα το μήνυμα αυτής της σημαντικής προσπάθειας η οποία θα διαρκέσει από το Σάββατο  23/9 μέχρι και την Κυριακή 1/10/2017.

Το Ε.Κ.Κ.Ν.Α. συμμετέχει :

α) με κομψά έργα χειροτεχνίας όπως κλειδοθήκες, όμορφα μπωλ διακοσμημένα με τεχνική ντεκουπάζ, υπέροχες τσάντες και πορτοφόλια από πλαστικοποιημένο χαρτί, ξυλόγλυπτες θήκες αναπτήρα, χειροποίητους σταυρούς κλπ.  τα οποία έγιναν από τους νεαρούς κρατούμενους  μαθητές του  Γυμνασίου-Λυκείου Αυλώνα και από τους νεαρούς της ομάδας κατασκευών,  

καθώς και

β) με εξαιρετικά προσεγμένα και φτιαγμένα με μεράκι  προϊόντα όπως σιροπιαστά κέικ σοκολάτας, μαρμελάδες με αρώματα εξωτικών μπαχαρικών,  λαχταριστά σιροπιαστά γλυκά, σπιτικά γλυκά κουταλιού, μπάλες ξηρών καρπών με μέλι, βαζάκια με καπνιστή  ντομάτα σε ελαιόλαδο, θεραπευτικές κηραλοιφές με μαστίχα Χίου και  υπέροχα ελαιόλαδα με αρωματικά βότανα  από τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Αυλώνα.


 
Αναζητήστε τα στο 5ο περίπτερο της Έκθεσης και στηρίξτε τους νέους που εξυπηρετούμε! 

Έχουν κωδικούς από ΕΚΚΝ-1 έως ΕΚΚΝ-35. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται στους δημιουργούς τους.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους και όλες!

Θεόδωρος Λουκίσας, Δ/ντής  ΔΙΕΚ Αυλώνα 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ