Εταιρεία πουλά... Ελβετικό αέρα από τις Άλπεις

Ένα δοχείο αέρα επτά λίτρων κοστίζει 19,95 ελβετικά φράγκα.

Μία ελβετική start-up εμφιαλώνει φρέσκο ​​αέρα από την Ελβετία, με σκοπό να τον πουλήσει σε κατοίκους πόλεων ανά τον κόσμο που έχουν μολυνθεί σε μεγάλο βαθμό όπως αυτές στην Κίνα και την Ινδία.

Σύμφωνα με το thelocal.ch, ο αέρας συλλέγεται από τις ελβετικές Άλπεις, συμπιέζεται σε δοχείο και μια προσαρτημένη μάσκα προσώπου θα βοηθήσει στην αναπνοή.

Ένα δοχείο αέρα επτά λίτρων κοστίζει 19,95 ελβετικά φράγκα και περιέχει αρκετό αέρα για πάνω από 120 αναπνοές, το οποίο είναι περίπου δέκα λεπτά χρήσης.

«Το προϊόν αυτό προορίζεται για πληθυσμό που ζει καθημερινά σε τρομερή ρύπανση, ρύπανση που μπορεί να μειώσει την ποιότητα ζωής του και να προκαλέσει εξαντλητικά προβλήματα υγείας. Ένα δοχείο με ελβετικό αέρα δεν είναι η απάντηση στα προβλήματά τους, αλλά είναι τόσο ωραίο να μπορούμε να αναπνέουμε καθαρό, φρέσκο αέρα ακόμη και για λίγο», δήλωσε ο CEO της εταιρείας Danny Wurr.

«Η Κίνα αγοράζει ήδη αέρα από τον Καναδά και την Αυστραλία, πιστεύουμε ότι η ελβετική αλπική ατμόσφαιρα είναι ακόμα καλύτερη» δήλωσε ο Wurr .

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ελβετικός αέρας τίθεται προς πώληση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ