Η θέση της Αφροδίτης παίζει σημαντικό ρόλο - Πώς θα τραβήξεις την προσοχή ενός άνδρα

Αν λοιπόν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του άνδρα που σε ενδιαφέρει.

Στον αστρολογικό μας χάρτη, η θέση της Αφροδίτης φανερώνει το είδος του προσώπου που μας γοητεύει και μας ελκύει.

Αν λοιπόν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του άνδρα που σε ενδιαφέρει, προκειμένου να τον κατακτήσεις και να διατηρήσεις την φλόγα του έρωτα για πάντα αναμμένη, αρκεί να γνωρίζεις το ζώδιο που ανήκει η Αφροδίτη του!

Στην συνέχεια διάβασε τον τρόπο με τον οποίο θα εκδηλώσει ακόμη πιο έντονο ενδιαφέρον για σας, όπως τονίζει το oroskopos.gr

Αν έχει Αφροδίτη στον Κριό
Ο άνδρας που έχει την Αφροδίτη του στον Κριό προσελκύεται έντονα από μια ανεξάρτητη γυναίκα. Αυτή η γυναίκα δεν μπορεί να εξαρτάται από αυτόν και πρέπει να έχει τα δικά της ενδιαφέροντα εντός, αλλά και εκτός σχέσης. Με μια Αφροδίτη στον Κριό, θα σας βρίσκει πάντα ελκυστική και παρά την αγάπη του κυνηγιού, αυτός δεν θα πει ποτέ όχι σε μια γυναίκα που εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Θαυμάζει τον αυθορμητισμό και αγαπά κάποιαν, που θέλει να την κρατήσει μ'εσα στα χέρια του.

Αν έχει Αφροδίτη στον Ταύρο
Ένας άνδρας που έχεις την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Ταύρου, προσελκύεται από την γλυκιά φροντίδα μιας κυρίαρχης γυναίκας. Βρίσκει την γυναίκα πιο ελκυστική όταν είναι ήρεμη και χαλαρή, αφού ο ίδιος προτιμά κάποιαν με την οποία μπορεί απλά να χαλαρώσει. Μια γυναίκα με υπερβολική ενέργεια θα τον εξαντλήσει. Με μια Αφροδίτη στον Ταύρο, σας βρίσκει πολύ αισθησιακή και για αυτό συνήθως προσελκύεται από μια γυναίκα που μπορεί να φροντίσει τις αισθήσεις του. Μια γυναίκα με καμπύλες, που έχει μια πολύ θηλυκή φωνή, είναι επίσης ένα βασικό ...προσόν!

Αν έχει Αφροδίτη στο Δίδυμο
Ο άνδρας με την Αφροδίτη του στο ζώδιο των Διδύμων, προσελκύεται από μια ευφυή, πνευματώδη γυναίκα. Θαυμάζει μια γυναίκα που είναι έξυπνη και που χρειάζεται πραγματικά μια ισχυρή ψυχική σχέση με κάποιον, προκειμένου να είναι εξαιρετικά επιθυμητή. Με μια Αφροδίτη στον Δίδυμο αρσενικό, ενθουσιάζεται από μια γυναίκα που μπορεί να τον καταλαβαίνει και απολαμβάνει τα παιχνίδια μυαλού και φλερτ, αλλά και μια ενδιαφέρουσα συνομιλία. Αυτό το είδος του ανθρώπου μισεί την ...βαρεμάρα και αποφεύγει να πέσει πάνω σε κάποιον που είναι εξίσου περίπλοκος με αυτόν.

Αν έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο
Έχει την Αφροδίτη του στον Καρκίνο; Τότε ο άνδρας αυτός, προσελκύεται από μια ευαίσθητη γυναίκα, που έχει ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς. Με μια Αφροδίτη στον αρσενικό Καρκίνο συχνά ενδιαφέρεται για τις γυναίκες που του θυμίζουν τη μητέρα του. Προτιμά τις γυναίκες που είναι παλιομοδίτικες και ευγενικές και που διαθέτουν μια προσωπικότητα. Μια "φυσική" εμφάνιση θα είναι πάντοτε ένας θετικός παράγοντας με αυτόν τον άνθρωπο.

Αν έχει Αφροδίτη στο Λέοντα
Ένας άνδρας που έχει την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Λέοντα προσελκύεται έντονα από μια αριστοκρατική γυναίκα, συχνά για πολύ επιφανειακούς λόγους. Η καλή εμφάνιση και η δημοτικότητά σας, θα τον προσελκύσει περισσότερο, παρά μια ...πεζή συμβατότητα! Με μια Αφροδίτη στον αρσενικό Λέοντα, αυτού του είδους ο άνθρωπος εκτιμά μια παθιασμένη, κυριαρχική γυναίκα και ακόμη περισσότερο όταν μια γυναίκα είναι δραματική στην παρουσία της. Λατρεύει τις ισχυρές προσωπικότητες.

Αν έχει Αφροδίτη στη Παρθένο
Ο άντρας που έχει στον αστρολογικό του χάρτη την Αφροδίτη του στο ζώδιο της Παρθένου έλκεται από μια απλή, ήρεμη γυναίκα. Κάποιος που είναι παθητικός - με μια Αφροδίτη στον αρσενικό Παρθένο - ενδιαφέρεται για τα θηλυκά που είναι χαριτωμένα και ντροπαλά. Αυτού του είδους ο άνθρωπος θα θέλει το σύντροφό του να ντύνεται συντηρητικά και θαυμάζει κάποιον που είναι σωστός και ευγενικός. Μια γυναίκα που είναι ένας καλός ακροατής και που είναι εξαιρετικά έξυπνη, θα τον οδηγήσει στην εκδήλωση έντονου ενδιαφέροντος!.

Αν έχει Αφροδίτη στο Ζυγό
Ένας άντρας με την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Ζυγού, προσελκύεται από μια γοητευτική, κομψή γυναίκα. Δεν έχει χρόνο για κάποιαν που είναι μόνον ο ...εαυτούλης της και η μεγαλύτερη απενεργοποίησή του είναι μια γυναίκα που είναι πομπώδης και φανταχτερός τύπος. Δεν μπορεί να αντέξει μια γυναίκα που είναι δυναμική και ταυτόχρονα ...αργόστροφη!. Με μια Αφροδίτη στον αρσενικό Ζυγό, προσελκύεται περισσότερο από τα είδη των γυναικών που είναι χαριτωμένες,αλλά και ρομαντικές.

Αν έχει Αφροδίτη στον Σκορπιό
Αυτό το είδος του ανθρώπου προσελκύεται από τις μυστηριώδεις γυναίκες. Μια γυναίκα που είναι μυστηριώδης, εκδηλώνει επιρροή και δυναμική, θα τον οδηγήσει σε ...άγρια κατάσταση. Μια γυναίκα που είναι το αντίθετο από την παθητική, θα προσελκύσει το άτομο με μια Αφροδίτη στον Σκορπιό, γιατί αυτό το είδος του ανθρώπου δεν μπορεί να σεβαστεί, πόσο μάλλον να αφιερώσει τον εαυτό του, σε μια γυναίκα που στερείται πάθους. Μια γυναίκα που είναι πολύ σίγουρη για τη σεξουαλικότητά της, θα κάνει αυτόν τον άνθρωπο αδύναμο να σταθεί στα ...πόδια του, παρά το γεγονός οτι αυτός λατρεύει ένα ισχυρό, ζωηρό αισθησιασμό, αλλά σε εκείνες που επιλέγει αυτός να κυνηγήσει!

Αν έχει Αφροδίτη στον Τοξότη
Ο άνδρας που έχει την Αφροδίτη του στον Τοξότη προσελκύεται από μια περιπετειώδη γυναίκα. Μια γυναίκα που είναι πάντα σε ετοιμότητα για κάτι διασκεδαστικό, θα προσελκύσει αυτό το είδος του ανθρώπου. Με μια Αφροδίτη στον Τοξότη, ο άνθρωπος θα εντυπωσιαστεί ίσως από μια επιθυμητή γυναίκα στο δρόμο και θα εκτιμήσει κάποιον ο οποίος μπορεί να είναι αθλητικός τύπος. Αυτός ο άνθρωπος όμως, ψάχνει για μια καλύτερη σχέση και μια ειλικρινής, απελευθερωμένη γυναίκα, που εμπνέει ισχυρή συντροφικότητα, θα βγει μαζί του σίγουρα!.

Αν έχει Αφροδίτη στον Αιγόκερω
Με μία Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω ο άντρας προσελκύεται από μια ολοκληρωμένη, περίπλοκη γυναίκα. Προτιμά μια γυναίκα που νοιάζεται για την κατάστασή της και ένα ισχυρό θηλυκό θα κερδίσει σε πολλά σημεία μαζί του. Μια γυναίκα που προσπαθεί να προσελκύσει μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν πρέπει να παίζει παιχνίδια, καθώς είναι το είδος του ανθρώπου που προσελκύεται από μια ώριμη γυναίκα, που ξέρει τι θέλει και ποιος την παίρνει στα σοβαρά!

Αν έχει Αφροδίτη στον Υδροχόο
Έχει την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Υδροχόου; προσελκύεται από γυναίκες που ενσωματώνουν μποέμικα χαρακτηριστικά. Θα θαυμάσει όσες είναι έξυπνες και ανεξέλεγκτες. Έχοντας μια καλή συζήτηση, αυτό θα είναι το κλειδί που θα προσελκύσει το άτομο με μια Αφροδίτη στον αρσενικό Υδροχόο, επειδή διαφορετικά δεν μπορεί να σταθεί μια σχέση και θα βαρεθεί . Οι μη συμβατικές γυναίκες που έχουν ελάχιστο μυστήριο γι 'αυτούς, θα οδηγήσουν τον άνθρωπο σε απόσταση, γιατί πάντα θα προσελκύεται από κάποιον που τον συναρπάζει.

Αν έχει Αφροδίτη στους Ιχθείς
Η Αφροδίτη του είναι στο ζώδιο των Ιχθύων; Τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι αυτός ο άνδρας προσελκύεται από συναισθηματικές γενικά γυναίκες. Μια γυναίκα που είναι ευαίσθητη και ονειροπόλα, θα κερδίσει σίγουρα την προσοχή ενός ανθρώπου με την Αφροδίτη του στους Ιχθείς. Μια γυναίκα που είναι αθώα και άκακη, ενώ ταυτόχρονα είναι συμπονετική και ανιδιοτελής, είναι ο τύπος της γυναίκας που θα ασχολείθεί με αυτό το είδος ανθρώπου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ