Topdo: Mια από τις νέες κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018

Είναι εντυπωσιακά, ενδιαφέροντα και μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση σας με τον πιο απλό τρόπο.

Είναι εντυπωσιακά, ενδιαφέροντα και μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση σας με τον πιο απλό τρόπο.

Το μόνο που έχετε να φροντίσετε είναι να δημιουργήσετε ένα updo ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού σας.

Το updo μπορεί να είναι ένας απλός στρογγυλός κότσος μπαλαρίνας, μια πλεξούδα οποιουδήποτε είδους ή ένα απλό στεφανάκι.

Σημαντικό σημείο για την δημιουργία ενός εκπληκτικού topdo είναι ο όγκος που θα προσθέσει στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Γι’ αυτό αν πρόκειται να δημιουργήσετε μια πλεξούδα, θα πρέπει να φροντίσετε να την ανοίξετε με τα χέρια σας, τραβώντας απαλά δεξιά και αριστερά, για να της προσδώσετε όγκο, όπως δημοσιεύει το beautetinkyriaki.gr

Το topdo μπορεί να αποτελείται από όλα σας τα μαλλιά ή από μέρος αυτών. Αν αποφασίσετε να πιάσετε όλα τα μαλλιά σας πάνω, μπορείτε να κάνετε ένα απλό ανέμελο και ανάλαφρο στρογγυλό κότσο, έναν πιο καλοχτενισμένο, τύπου μπαλαρίνας ή να δοκιμάσετε κάποιο είδος πλεξούδας και να δημιουργήσετε ένα χτένισμα τύπου μοϊκάνα. Αν όμως αποφασίσετε να αφήσετε κάποιο μέρος των μαλλιών σας κάτω, έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ή περισσότερες πλεξούδες που θα οδηγεί σε μια ψηλή αλογοουρά ή να κάνετε ένα half up half down χτένισμα με μία ή περισσότερες πλεξούδες στην κορυφή του κεφαλιού. Ιδιαίτερα όμορφο χτένισμα είναι και το Pull-Through Ponytail, μια εναλλακτική και όμορφη ψηλή αλογοουρά.

Πότε μπορείτε να φορέσετε ένα topdo;

Τα topdo είναι ιδανικά για κάθε σας εμφάνιση. Μπορούν να φορεθούν σε μια χαλαρή βόλτα ή και σε μια επίσημη έξοδο. Το μόνο που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι το ύφος του κάθε χτενίσματος. Θα πρέπει να ταιριάζει με την περίσταση και με το σύνολο που θα επιλέξετε να φορέσετε.

Δείτε στο κεντρικό slide μια συλλογή με 20 υπέροχα Topdo και πάρτε ιδέες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ