Βιβλίο σοκ για την ερωτική ζωή του Ζακ Σιράκ: Γυναίκες φωτιά περίμεναν ουρά να κάνουν σεξ στο αεροπλάνο (ΦΩΤΟ)

Μάλλον μιλάμε για τον πιο άτακτο Πρόεδρο της Ευρώπης αν όχι του κόσμου!

Αν αυτά που αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο ένας Γάλλος δημοσιογράφος ισχύουν, τότε μιλάμε για τον πιο άτακτο Πρόεδρο της Ευρώπης αν όχι του κόσμου!

Οι αποκαλύψεις για τον τέως Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Ζακ Σιράκ από τον Αrnaud Antoine στις εκδόσεις Cherchemidi με εξομολόγηση του εξ απορρήτων του επί 40 χρόνια στενού του συνεργάτη Daniel Le Conte ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας και γίνονται ροζ πολύ ροζ.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου και αναμένεται να κάνει πάταγο με δεδομένο ότι περιέχει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την κρυφή ερωτική ζωή του άτακτου Ζακ Σιράκ.

Μάλιστα ήδη αποσπάσματα από το βιβλίο και συνέντευξη του δημοσιογράφου συγγραφέα φιλοξενεί το Paris Match.

Στο βιβλίο αποκαλύπτεται ότι γυμνές γυναίκες που «φλέγονταν από πόθο» περίμεναν στην ουρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ στο προεδρικό αεροπλάνο.

Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες ήταν «βουλευτές, υπουργοί, σύμβουλοι, γυναίκες της μεσαίας τάξης, αλλά και άγνωστες».

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Αρνό Αρντουάν, βασίστηκε κυρίως σε συνεντεύξεις με τον Ντάνιελ Λε Κόντ, που ήταν επί 40 χρόνια στενός συνεργάτης του Σιράκ. .

Στο βιβλίο του, με τίτλο «President, the Night has just Fallen», ο Αρντουάν δίνει πολλές λεπτομέρειες.

(Ο δημοσιογράφος Arnaud Ardoin)

Ο Ζακ Σιράκ, που είναι σήμερα 84 ετών και πάσχει από προχωρημένο Αλτσχάιμερ είχε μια σειρά από ερωμένες και είχε το παρατσούκλι «τρία λεπτά, μαζί με το ντους».

«Έγδυνε τις γυναίκες και τις έκανε δικές του χωρίς προκαταρκτικά» γράφει ο Αρντουάν απλά «επειδή ο χρόνος ήταν πιεστικός και η ποσότητα είχε πάντα προτεραιότητα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον συγγραφέα, το μέρος όπου γίνονταν τα περισσότερα όργια ήταν το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος του Ζακ Σιράκ - εκεί απατούσε ασύστολα την καθωσπρέπει σύζυγό του Μπερναντέτ Σιράκ.

Το βιβλίο αναφέρει: «Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες και τα ορεκτικά. Άλλες που μοιράζονταν το ίδιο αεροσκάφος με τον πρόεδρο, περίμεναν γυμνές στα ιδιωτικά του δωμάτια».

Μάλιστα αναφέρεται ακόμη πως την νύχτα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997, οι μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον Ζακ Σιράκ γιατί ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε...

Ο στενός όμως συνεργάτης του Σιράκ που φέρεται να εξομολογήθηκε όλα αυτά στον δημοσιογράφο έφυγε από την ζωή λίγο πριν ολοκληρωθεί το βιβλίο.

Άραγε θα δεχόταν να βγουν στην φόρα τα προσωπικά δεδομένα ενός ανθρώπου που σήμερα ζει μεν αδυνατεί δε να δώσει ο ίδιος απάντηση στα όσα γράφονται. Είναι άραγε ηθικό και δίκαιο αυτό;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ