Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη...

Δες τις ημερήσιες προβλέψεις όλων των Ζωδίων!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου από την Άντα Λεούση και στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Να είστε απλά προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα. 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει. Ασυνήθιστες προοπτικές θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν συζητάτε για τη σχέση σας μην κάνετε τόσο τους άνετους, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. Πριν βάλετε περισσότερο πάθος, χρειάζεται να κατανοήσετε τους ρυθμούς του συντρόφου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να κάνετε μια πιο ήρεμη προσέγγιση για να λύσετε τις διαφορές που έχετε. Μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους. Όσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση. Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δε σας έχουν στηρίξει. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας. Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας. Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Εξηγήστε στο σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δε θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ