Spoiler: Ποιος παίκτης παραμένει στο NOMADS

Το NOMADS είναι αρκετά διαφορετικό από το Survivor σε πολλούς τομείς.

Όπως και την προηγούμενη σεζόν, έτσι προέκυψαν spoilers και φέτος με το reality επιβίωσης, το οποίο πρώτα γυρίζεται και στη συνέχεια προβάλλεται στην Ελλάδα.

Το NOMADS είναι αρκετά διαφορετικό από το Survivor σε πολλούς τομείς, αλλά το ενδιαφέρον του κοινού είναι αρκετά μεγάλο και κατά συνέπεια προκύπτουν διαρροές για το παιχνίδι.

Απόψε θα μάθουμε ποιος από τους  Φώτη ΦιλιππόπουλοΕύη Ιωαννίδου και Γιώργο Μαυρίδη, πρόκειται να παραμείνει στο παιχνίδι και να αφήσει τους άλλους δύο να μονομαχήσουν για τη θέση τους στο reality, όπως αναφέρει το peoplegreece.com

Ο παίκτης θα συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού θα συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αγαπημένος του κοινού είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και όπως φαίνεται αυτός πρόκειται να παραμείνει στους Νομάδες της Φωτιάς.

Η αλήθεια είναι πως το σημερινό επεισόδιο αναμένεται με σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς και η Αποστολία Ζώη φαίνεται να έχει αρκετά να πει για τον συμπαίκτη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ