Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 08 έως 14 Οκτωβρίου.

Μάθε τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου από την Μπέλλα Κυδωνάκη στο astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινά μια εβδομάδα με πολλές συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Η Αφροδίτη στις 14 του μήνα μπαίνει στην πιο ευνοϊκή της θέση, στο Ζυγόκαι σας χαρίζει πολλά προνόμια. Ασχοληθείτε με τα επικοινωνιακά σας ζητήματα και προετοιμάστε κατάλληλα το έδαφος χωρίς αρνητισμό. Ο Δίας μπαίνει στο Σκορπιό και σας φέρνει ευκαιρίες κυρίως οικονομικές αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, ανοίξτε τις κεραίες σας και στρωθείτε στη δουλειά.

Motto της εβδομάδας: Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια των Πλανητών που μας ανοίγει τα μάτια, για να έρθουμε σε επαφή με το Θεϊκό μας στοιχείο

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ήδη την εύνοια του «γίγαντα» Δία να σας πλησιάζει. Στις 11 του μηνός μπαίνει στον άξονά σας, στο ζώδιο του Σκορπιού και ξεκινά για εσάς η αντίστροφη - θετική μέτρηση. Ο Δίας σας φέρνει νέες ευκαιρίες για επενδύσεις, για γάμο, για συνεργασίες και οι διαπραγματεύσεις θα είναι έντονες αυτήν την εβδομάδα. Στον εργασιακό σας χώρο χρειάζεται μεγαλύτερη επαφή και συνεργασία με τους συναδέλφους σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα καλύψετε τυχόν λάθη τους, ή ότι θα αποδεχτείτε άτομα με τα οποία δεν τα πάτε και πολύ καλά.

Motto της εβδομάδας: Εάν κάνετε βήματα, θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει με έναν καλύτερο τρόπο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη μια βαδίζετε σταθερά σε μια πορεία επικοινωνίας, πολλών επαφών και σχέσεων και από την άλλη προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να αλλάξετε ένα κατεστημένο που δεν σας αρέσει. Εάν έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ίσως να νιώθετε ότι κάποιες δράσεις σας δεν υιοθετούνται από άλλα άτομα και έτσι να μην μπορείτε να προχωρήσετε ένα σχέδιό σας. Είναι πιθανό να σας βάζει εμπόδια ένας Παρθένος, ένας Τοξότης ή ένας Ιχθύς. Γενικώς αυτήν την εβδομάδα κάνετε πράξεις και ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες που βοηθούν εσάς αλλά και τους γύρω σας.

Motto της εβδομάδας: Οραματιστείτε ένα όμορφο μέλλον για εσάς με δράση και όχι πολλές σκέψεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό και ξεκινά για εσάς μια θετική περίοδος. Ευνοεί τη δημιουργία οικογένειας, τα ερωτικά θέματα αλλά και τα επενδυτικά ρίσκα. Έχετε πάρει αποφάσεις για μια σχέση και ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε, παρατηρώντας πρώτα τα δικά σας λάθη και έπειτα του/της συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε πολύ καλή διαίσθηση και να την ακολουθείτε, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσετε ανθρώπους από τη ζωή σας. Ένας Σκορπιός σας μαθαίνει από την αρχή, τον έρωτα, τη δημιουργία και την οικογένεια.

Motto της εβδομάδας: Ξεκινήστε συζητήσεις και μη μένετε μόνοι, γιατί γίνεστε λιγότερο δημοφιλείς και γκρινιάζετε περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα επενδύετε σε καινούριες γνωριμίες, νέες γνώσεις, ταξίδια και έχετε έντονη τη διάθεση να «ανοίξετε τα φτερά σας». Εάν είστε καθηγητές και διδάσκετε θα βρείτε νέους μαθητές, ενώ εάν είστε… «αιώνιοι» μαθητές θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα στη ζωγραφική, το χορό ή τη μουσική. Την εβδομάδα αυτή πατάτε γερά στα πόδια σας, δείχνετε τη ζεστασιά, την αρχηγική σας ικανότητα και τη διορατικότητά σας και πετυχαίνετε πολλά πράγματα. Ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό και σας βγάζει λίγο έξω από αυτή τη βασιλικότητα και για έναν ολόκληρο χρόνο, λειτουργείτε σε ένα άλλο επίπεδο, πιο βαθύ, πιο αληθινό και πιο μεταφυσικό.

Motto της εβδομάδας: Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα διαχειριστείτε και θα ερμηνεύσετε την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ζείτε μια πολύ έντονη περίοδο, γιατί μαζί με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σαςπροχωράει κι ο Ερμής, γεγονός που σας βοηθά να υλοποιήσετε πιο εύκολα τις ιδέες σας. Αυτήν την εβδομάδα, είστε αποφασισμένοι να κάνετε αυτό που θέλετε, ακολουθώντας την δική σας κρίση, χωρίς να ζητάτε τη γνώμη των άλλων, γιατί ξέρετε τι σας αρέσει και τι όχι. Ο Δίαςμπορεί να φεύγει από το ζώδιό σας, όμως σας έχει χαρίσει κληρονομιά, την οποία καλείστε να αναλύσετε και να διαχειριστείτε μέχρι να επιστρέψει πάλι, σε 12 χρόνια.

Motto της εβδομάδας: Μην επηρεάζεστε από άτομα που σας μπερδεύουν και που δε σας φέρονται καλά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Αγαπημένοι μου φίλοι Σκορπιοί, προετοιμαστείτε για την καλή περίοδο που θα έρθει με την είσοδο του Δία στο ζώδιο σας, στις 11 του μηνός. Μην αρχίσετε τις γκρίνιες, τα άγχη και τα ερωτήματα, γιατί όλα εξαρτώνται από εσάς. Την εβδομάδα αυτή, νιώθετε την αγαθότητα, τη δημιουργία και τον «καθαρό λόγο» του Δία που με τον ερχομό του, σας φέρνει πολλά δώρα! Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2018 όλα θα είναι πολύ έντονα για εσάς και με δύναμη «ηφαιστείου» θα κάνετε νέα βήματα.

Motto της εβδομάδας: Με κακία, άρνηση και μιζέρια δεν έρχεται το καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η εβδομάδα αυτή είναι καλή για εσάς, γιατί βρίσκεστε μέσα σε κόσμο και γενικώς σε χαρές και νιώθετε ότι έτσι εκπληρώνεται ο στόχος και ο σκοπός σας. Υπάρχει όμως κι η άλλη σας πλευρά, αυτή του Κενταύρου – Χείρωνα, που σαν δάσκαλος σας ωριμάζει, μέσα από δυσκολίες κι ανατροπές. Εκμεταλλευτείτε με σοφία τις γνωριμίες και τις επαφές που σας βοηθούν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, η ερωτική σας ζωή χρειάζεται προσοχή, σοβαρότητα κι υπευθυνότητα.

Motto της εβδομάδας: Μην επιδιώκετε πάντα τις χαρές, τα γλέντια και τα πανηγύρια, γιατί μέσα από τον εύκολο τρόπο της ζωής, κανείς δεν εξελίσσεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις και βγαίνετε έξω από το καλούπι σας αυτήν την εβδομάδα, με τη διάθεση της συνεργασίας και της ειρήνης. Η εργασία σημαίνει τα πάντα για εσάς και οι περισσότεροι είστε εργασιομανείς, όμως θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο για να μη χάνετε όμορφες στιγμές της προσωπικής σας ζωής. Έχετε πραγματικά ανάγκη για έρωτα, για παιχνίδι και διασκέδαση κι είναι η ευκαιρία σας τώρα με την είσοδο του Δία στο Σκορπιό, να αποκτήσετε νέους φίλους, νέες γνωριμίες και να συμμετέχετε σε ομάδες.

Motto της εβδομάδας: Η ερωτική διάθεση μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον θα σας κάνει πολύ καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζείτε σε μια διαφορετική πραγματικότητα και έχετε πάρει την απόφαση να ασχοληθείτε περισσότερο με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αυτήν την εβδομάδα, επιλέγετε θεάματα, τέχνες και ταξίδια που σας αφυπνίζουν, με στόχο να μην είστε μονότονοι. Ο Δίας στον Σκορπιό, επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας και σας δίνει το στοιχείο που χρειάζεται, για να συνδυάσετε τη λογική με το συναίσθημα. Από την άλλη, οι μικρές δοσοληψίες με άτομα που δεν σας ταιριάζουν, σας κάνουν να νιώθετε περίεργα όμως, αυτό αλλάζει στο τέλος της εβδομάδας.

Motto της εβδομάδας: Λύστε τις διαφορές με τους συνεργάτες και με τα άτομα από τα οποία περιμένετε χρήματα. Με μια όμορφη και επικοινωνιακή πολιτική θα κερδίσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διάστημα φοβάστε μήπως σας αδικήσουν συγκεκριμένα άτομα, μήπως δεν πάρετε τα χρήματα που σας χρωστούν, ή μήπως δεν δουλέψει μια συνεργασία σας. Παρότι τα πράγματα οδηγούνται εκεί, είναι πιθανό την τελευταία στιγμή -με μια επικοινωνιακή σας κίνηση- να σώσετε την κατάσταση. Από την άλλη, ο Δίας που μπαίνει στο Σκορπιό σίγουρα σας ωφελεί, γιατί ανεβάζετε τον πήχη ψηλά και εμπιστεύεστε περισσότερο το Θεό, ενώ ασχολείστε ξανά με θέματα μεταφυσικής που είχατε αφήσει στην άκρη. Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον άξονά σας και σας δίνει διάθεση για ανταγωνισμό αλλά και για δράση.

Motto της εβδομάδας: Είναι φρονιμότερο να λέτε έστω και μικρές αλήθειες και παραδοχές, παρά να λέτε όχι και να πλάθετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε ή όπως είναι μέσα στο μυαλό σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ