Δολοφονία καρδιολόγου: "Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη δεν φταίει η σύζυγος του γιατρού που αγάπησα παράφορα''

Ο 37χρονος εμφανίστηκε με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή Λασιθίου.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 37χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία ο οποίος κατά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης Λασιθίου ομολόγησε ότι μόνος αυτός, χωρίς συνεργό, δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό  το πρωί του περασμένου Σαββάτου στα Πιλαλήματα Σητείας.  

Ο 37χρονος εμφανίστηκε με σκυμμένο το κεφάλι λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στον ανακριτή Λασιθίου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Γιάννη Μανδελένη ο οποίος να σημειωθεί ότι ορίστηκε αυτεπάγγελτα από την πολιτεία καθώς κανείς δικηγόρος δεν αναλάμβανε την υπεράσπιση του ζευγαριού των εραστών. 

Στη διάρκεια της δίωρης απολογίας του, ο αστυνομικός από τη Βουλγαρία παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 38χρονη ομοεθνή του και σύζυγο του δολοφονημένου γιατρού, για ένα χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών ότι ο 62χρονος καρδιολόγος που στο μεταξύ είχε μάθει την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του, έστειλε απειλητικό γραπτό μήνυμα, απειλώντας τον ίδιο αλλά και το παιδί του που ζει στη Βουλγαρία, όπως cretapost.gr 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μήνυμα στο κινητό εστάλη στις 14 του περασμένου Αυγούστου. Το γεγονός αυτό ήταν που τον τρομοκράτησε, όπως ισχυρίστηκε, και πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άνδρα της γυναίκας που είχε αγαπήσει παράφορα.  

Παράλληλα, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των πράξεων του δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι μόνος εκείνος, σχεδίασε και πραγματοποίησε τη δολοφονία του καρδιολόγου, χωρίς να έχει καμία συμμετοχή η 38χρονη σύζυγος του θύματος. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον δρόμο για τη φυλακή πήρε και η 38χρονη σύζυγος του θύματος, μετά την απολογία της στον ανακριτή.  

Ανάλογα με την απόφαση που θα λάβουν ανακριτής και εισαγγελέας για την τύχη της νεαρής γυναίκας θα εξαρτηθεί και το τι μέλλει γενέσθαι με το ανήλικο παιδί της, το οποίο για την ώρα παραμένει υπό τη φροντίδα της γιαγιάς του, δηλαδή της μητέρα της συλληφθείσας.  

Λίγο νωρίτερα, ο δικηγόρος του 37χρονου αστυνομικού μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι τα κίνητρα της πράξης του ερευνώνται, ωστόσο δεν θέλησε να αναφερθεί στις πληροφορίες για το απειλητικό μήνυμα, που σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο αστυνομικός από τη Βουλγαρία του απέστειλε το θύμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ